FW 32.2.A.5.11 uvolněný

První telefon na světě se 4K displejem

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Harmon
Příspěvky: 181
Registrován: 20 říj 2012 22:50
Bydliště: Olomouc

FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#1

Příspěvekod Harmon » 09 pro 2016 13:14

Dnes přes Companion přišla aktualizace
FW 32.2.A.5.11

Uživatelský avatar
marokanec
Příspěvky: 989
Registrován: 20 lis 2013 14:26
Bydliště: Jižní morava

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#2

Příspěvekod marokanec » 21 pro 2016 07:15

Uvolněn i nový FW pro nás region CE1.
SE K320i, SE D750i, Xperia E, Xperia L, Xperia Z, Xperia Z2

Uživatelský avatar
TomasARN
Příspěvky: 4915
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#3

Příspěvekod TomasARN » 21 pro 2016 19:31

Uz som dal CE1. Ale som zvedavy, kedy bude Android 7. Bolo zverejnene, ze ho chcu uvolnit v decembri, uz im moc casu neostava
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank

lexa.k
Příspěvky: 2
Registrován: 02 kvě 2016 20:56

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#4

Příspěvekod lexa.k » 22 pro 2016 15:19

Existuje v této verzi funkce uspání telefonu dvojitým poklepem? Případně kde ji najdu. Děkuji.

Uživatelský avatar
Harmon
Příspěvky: 181
Registrován: 20 říj 2012 22:50
Bydliště: Olomouc

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#5

Příspěvekod Harmon » 22 pro 2016 15:24

Ano v nastavení- Displej

Uživatelský avatar
largo2
Příspěvky: 1004
Registrován: 01 bře 2013 08:42
Bydliště: Bratislava

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#6

Příspěvekod largo2 » 22 pro 2016 16:02

lexa.k píše:Existuje v této verzi funkce uspání telefonu dvojitým poklepem? Případně kde ji najdu. Děkuji.

V nastavení - displej je iba prebudenie displeja dvojitým kliknutím. Uspať dvojitým kliknutím je v nastavení lanchera.
Xperia Z5 Premium Chrome - E6853_[7.1.2][NIGHTLY] Mokee Open Source Project | MK71.2 root s UB

HTC Wildfire > Xperia Arc > Xperia Z1 Compact > Xperia Z3 Compact > Xperia Z5 > Xperia Z5 Premium

lexa.k
Příspěvky: 2
Registrován: 02 kvě 2016 20:56

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#7

Příspěvekod lexa.k » 22 pro 2016 18:38

Díky moc. Už jsem to našel: podržet prst na ploše - vyskočí: Widgety Tapety Schémata Nastavení.

Uživatelský avatar
TomasARN
Příspěvky: 4915
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#8

Příspěvekod TomasARN » 05 led 2017 07:21

Na tomto FW sa mi stava, ze ak ked mi zobrazuje ikonu WIFI alebo mobilnych dat, tak mi casto nejde internet a bud treba vypnut a znovu zapnut internet, ale to nie vzdy pomoze, vtedy treba restartovat telefon. Skusil som spravit cistu instalaciu, ale nepomohlo. Stava sa vam to ? Asi skusim predchadzajuci FW
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank

Markusenka
Příspěvky: 424
Registrován: 01 úno 2014 16:19

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#9

Příspěvekod Markusenka » 05 led 2017 10:06

Ahoj.
Tohle se na mé Z5C neděje, zato se děje občasné mizení možnosti zapnout LED svítilnu z roletky menu. Děje se to náhodně, a pomůže restart telefonu. V okamžiku kdy ikonka spoštění LED svítilny zmizne, nejde spustit ani test LED svítilny, blesku v menu diagnostiky. Po restartu to ale vždy jde. Možná LED blesk, svítilnu používá nějaká aplikace, nevím.
Mára

Uživatelský avatar
TomasARN
Příspěvky: 4915
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#10

Příspěvekod TomasARN » 05 led 2017 10:45

S tou led sa mi to zas nestava
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank

patryck
Příspěvky: 237
Registrován: 13 kvě 2013 19:16

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#11

Příspěvekod patryck » 05 led 2017 11:42

Ja jsem nahodil vcera....zatim vse bez problemu. Nic s toho co pisete me nepostihlo.

Uživatelský avatar
Artemian
Správce Google+
Příspěvky: 410
Registrován: 15 led 2012 18:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#12

Příspěvekod Artemian » 05 led 2017 13:29

Já mám spíše po poslední aktualizaci "problém" s tím, že displej se mi vždy přepne do jakési zvýšené gammy a barvy na displeji jsou pak takové vyblité. Většinou stačí pak nechat MT chvilku zamčený a barvy se vrátí po chvíli do normálu, nicméně je to nepříjemné. :/
XPERIA™ Z Black & XPERIA™ Tablet Z Black & XPERIA™ Z5 Premium Chrome
Obrázek

Jiří SPÁLENSKÝ | SONY Center
Specialista a konzultant prodeje

Karlovo náměstí 19,
Praha 1, 110 00

Uživatelský avatar
Gumofka
Příspěvky: 31
Registrován: 06 říj 2013 12:44

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#13

Příspěvekod Gumofka » 05 led 2017 18:48

S tou svítilnou se mi to děje také, jedu ale stále jen na 32.2.A.0.305. Aktualizace mi ještě nepřišla..

Uživatelský avatar
Harmon
Příspěvky: 181
Registrován: 20 říj 2012 22:50
Bydliště: Olomouc

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#14

Příspěvekod Harmon » 05 led 2017 18:55

Já tedy nemám žádný z uvedených problémů - vše šlape OK.
Možná proto že po aktualizaci dělám továrko.
Mám verzi určenou pro cz

Uživatelský avatar
Artemian
Správce Google+
Příspěvky: 410
Registrován: 15 led 2012 18:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#15

Příspěvekod Artemian » 11 led 2017 16:23

Já sice továrko nedělal, mobil jsem prostě vybalil z krabičky (nově koupený MT), spustil a rovnou na něm aktualizoval FW, teprve poté jsem ho instaloval a kopíroval data přes Xperia Transfer (z dočasného iPhone 5C) a zálohu ze Z2 jsem nahrál z cloudu.
XPERIA™ Z Black & XPERIA™ Tablet Z Black & XPERIA™ Z5 Premium Chrome
Obrázek

Jiří SPÁLENSKÝ | SONY Center
Specialista a konzultant prodeje

Karlovo náměstí 19,
Praha 1, 110 00

Uživatelský avatar
Harmon
Příspěvky: 181
Registrován: 20 říj 2012 22:50
Bydliště: Olomouc

Re: FW 32.2.A.5.11 uvolněný

#16

Příspěvekod Harmon » 11 led 2017 17:01

Já dělal také vše ze zálohy ale telefon pak nešlapal dobře.Tak jsem udělal továrko a nastavoval jako nový bez zálohy teď šlape ok jen to trochu trvá déle to nastavování a instalace apek.


Zpět na „XPERIA Z5 Premium/XPERIA Z5 Premium Dual“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host