Root Z5C

Kompaktní telefon je nyní ještě lepší

Moderátor: Moderátoři


HonzikZ1c
Příspěvky: 103
Registrován: 21 črc 2014 11:15

Re: Root Z5C

#21

Příspěvek od HonzikZ1c » 26 úno 2017 23:10

Taky to mam stejne. Mel jsem ze 7.0 velkou radost,ktera teda moc dlouho nevydrzela. Hotspot nefunkcni,vse se tvari,ze ma fungovat ale nefunguje :-(

Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk

whitesak
Příspěvky: 54
Registrován: 12 lis 2012 13:38

Re: Root Z5C

#22

Příspěvek od whitesak » 28 úno 2017 13:45

Divné,
dnes aktualizováno OTA na 32.3.A.0.378 T.Mobile. Bez rootu. Hotspot jede zcela bez problémů...

HonzaD
Příspěvky: 4
Registrován: 26 úno 2017 18:29
Typ zařízení: Z5 Compact

Re: Root Z5C

#23

Příspěvek od HonzaD » 08 bře 2017 21:35

Problém se projevil až po rootu. Zkusím na místo CE1 použít T-mobil......

HonzaD
Příspěvky: 4
Registrován: 26 úno 2017 18:29
Typ zařízení: Z5 Compact

Re: Root Z5C

#24

Příspěvek od HonzaD » 15 kvě 2017 16:23

Nahraný T-Mobile soft, root, SIM karta T-Mobile.
Tethering i běžný příjem dat do tlf tak už fungují.

Jinak nelze.

Bez T-Mobile SIM s T-Mobile softem nefunguje běžný příjem dat (pouze tethering).
S jakýmkoliv jiným softem 7.0 Noughat nefunguje po rootu tethering.

exTNT
Příspěvky: 84
Registrován: 14 led 2016 17:16

Re: Root Z5C

#25

Příspěvek od exTNT » 17 kvě 2017 18:44

Ekky píše:ObrázekObrázekObrázek
Mohl bys postnout printscreen ze servisního menu (*#*#SERVICE#*#*) /Service tests/Security, aby bylo jasné, jak je to po Tvém rootu s DRM? Díky!
Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#26

Příspěvek od Ekky » 17 kvě 2017 19:33

Uplne stejne jako v 6 prisel jsem o ne pri odemceni bootloaderu. Ale měl by jit nahraz ten FIX. Ted neudelam pac jsem furt na 6. Nugat bez exposed pro me nema smysl.

exTNT
Příspěvky: 84
Registrován: 14 led 2016 17:16

Re: Root Z5C

#27

Příspěvek od exTNT » 17 kvě 2017 21:34

Ekky píše:Uplne stejne jako v 6 prisel jsem o ne pri odemceni bootloaderu. Ale měl by jit nahraz ten FIX. Ted neudelam pac jsem furt na 6. Nugat bez exposed pro me nema smysl.
Aha, tak to jsem přehlédl. Ale DRM fix je vrátit neumí, prostě když nemáš zálohu, nemáš DRM klíče... Stane se, no. 8)
Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#28

Příspěvek od Ekky » 17 srp 2017 21:06

Trochu to tu ozivim. Kdo cekal na xposed na Nugat tak uz je neco v testovani... Ja to zkusil. Framework funguje,bohuzel asi jeste nebude tolik funkcnich modulu.

Obrázek


Vice zde. https://forum.xda-developers.com/xposed ... 4-t3639221

zavinac.eu
Příspěvky: 101
Registrován: 14 říj 2014 19:49

Re: Root Z5C

#29

Příspěvek od zavinac.eu » 31 říj 2017 21:25

Protože Sony vydalo poslední FW pro Z5C a moje záruka pomalu končí, rozhodl jsem se odemknout bootloader a nahrát TWRP. Zatím vše proběhlo v pohodě. Ovšem při pokusu o ROOT nahráním SuperSU přes TWRP se nedaří. SuperSU se "nainstaluje" (instalace proběhne bez chybové hlášky) ovšem aplikace SuperSU v menu není a telefon není rootlý. Netuší někdo kde je chyba? Popř. prosím nějaký odkaz (čeština ideální, s angličtinou bojuji) jak na nápravu.

Z5C FW: 32.4.A.1.32, verze CE1
Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#30

Příspěvek od Ekky » 31 říj 2017 21:37

Stahnul sis aplikaci SuperSu z Google play?

zavinac.eu
Příspěvky: 101
Registrován: 14 říj 2014 19:49

Re: Root Z5C

#31

Příspěvek od zavinac.eu » 31 říj 2017 22:48

Ano, zkusil jsem i nainstalovat SuperSU z GP, ovšem aplikace hlásí že telefon nemá root.
Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#32

Příspěvek od Ekky » 01 lis 2017 06:19

Tak to máš špatně rootnuty.
Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#33

Příspěvek od Ekky » 01 lis 2017 06:20

Podle kterého návodu jsi postupoval?

zavinac.eu
Příspěvky: 101
Registrován: 14 říj 2014 19:49

Re: Root Z5C

#34

Příspěvek od zavinac.eu » 01 lis 2017 14:29

Uživatelský avatar

Ekky
Příspěvky: 277
Registrován: 28 črc 2016 21:56

Re: Root Z5C

#35

Příspěvek od Ekky » 01 lis 2017 14:43

Také jsem to dělal podle tohodle a vše v pohodě. Jen jsem si musel postahovat novější sw co je k němu potřeba.
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Z5 Compact“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host