ANT+

Vlajková loď společnosti Sony Ericsson pro rok 2011

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
dvojan11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 led 2015 21:30

ANT+

#1

Příspěvek od dvojan11 » 07 led 2015 21:32

Ahoj,používáte někdo snímače a senzory ant+? Pořídil jsem si hrudní pás Coospo
http://www.dx.com/p/ant-wireless-heart- ... K2T3Bb-uO5
a telefon ho nevidí.Všechny app na ant+ jsem nainstaloval.Jak zjistím,že je funkce zapnutá.Nikde v tel.se nedá zapnout.Mám android 4.0.4.Dík za odpovědi
Uživatelský avatar

juanex
Příspěvky: 289
Registrován: 18 lis 2012 22:09

Re: ANT+

#2

Příspěvek od juanex » 07 led 2015 23:50

Mam prakticky ten isty hrudny snimac a ide krasne. Pouzivam ho bud so Samsungom Galaxy S4 alebo Xperia E3 a bez problemov. Iba v Endomonde zapnem ANT+ , vyhladam ho a pripojim.

@mobile

Autor tohoto vlákna
dvojan11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 led 2015 21:30

Re: ANT+

#3

Příspěvek od dvojan11 » 08 led 2015 18:37

To věřím,že funguje na jiném tel.Já potřebuju poradit ohledně pásu a xperie arc.Jestli to na něm někdo zkoušel.
Uživatelský avatar

juanex
Příspěvky: 289
Registrován: 18 lis 2012 22:09

Re: ANT+

#4

Příspěvek od juanex » 08 led 2015 21:45

Pozeram ze Arc podporuje ANT+ tak by to malo slapat. Cez aku aplikaciu sa snazis pripojit? Mas stiahnute vsetky tri ovladacie aplikacie pre ANT+ a aktualizovane ich?

@mobile

Autor tohoto vlákna
dvojan11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 led 2015 21:30

Re: ANT+

#5

Příspěvek od dvojan11 » 09 led 2015 18:35

Už jsem na to snad přišel,ale musím dát celý tel.do továrního nastavení a hned po zadání jazyka je tam jestli chci používat ant+ ,když nedám odtržítko tak je potom aplikace AntHalService deaktivovaná a nedá se v nastavení povolit.Toto video není o tom,ale někde okolo 4:15 je to vidět,že to tak asi bude.Až bude čas tak to zkusím.Aplikace mám aktualizované http://m.youtube.com/watch?v=t3LBL3EwxX ... video_user
Uživatelský avatar

adamhanak
Příspěvky: 55
Registrován: 11 dub 2012 12:01
Bydliště: Třebíč

Re: ANT+

#6

Příspěvek od adamhanak » 10 led 2015 19:24

Dá se to zapnout v té aplikaci Zvýšení výkonu nebo jak se to přesně jmenuje.
Xperia Arc S - nejlepší Xperie pro mně vůbec

Autor tohoto vlákna
dvojan11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 led 2015 21:30

Re: ANT+

#7

Příspěvek od dvojan11 » 11 led 2015 20:57

Takže mám vyzkoušeno.Funkce ant+ se dá na tomto telefonu zapnot jenom jednou ,když se dá do továrního nastavení a po zadání jazyka je tam zapnutí funkce ant+.Pak už máte smůlu.
Uživatelský avatar

adamhanak
Příspěvky: 55
Registrován: 11 dub 2012 12:01
Bydliště: Třebíč

Re: ANT+

#8

Příspěvek od adamhanak » 17 led 2015 15:53

Mám Arc S s 4.0.4 a tam se to dá nastavit v Nastavení-> Aplikace-> Vše ... Stačí seřadit podle jména a úplně dole jsou vyplé (zakázané) aplikace, ale nevím jestli to najdeš i na GB

Odesláno z mého LT18i pomocí Tapatalk
Xperia Arc S - nejlepší Xperie pro mně vůbec

Autor tohoto vlákna
dvojan11
Příspěvky: 5
Registrován: 07 led 2015 21:30

Re: ANT+

#9

Příspěvek od dvojan11 » 18 led 2015 08:43

No právě, že nešel aktivovat jeden proces ant, zůstal pořád deaktivovanej . Šlo to vyřešit jen továrnìm nastavenìm. :good: Hlavně, že už to funguje. Na kolo super tel. Malej , tenkej a super fotí.
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Arc (S)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host