Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

Plnohodnotný komunikátor s kvalitní klávesnicí

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#1

Příspěvek od rodrigo » 11 říj 2014 18:19

Zdravím,sehnal jsem Xperii pro že nejde display,tak jsem si ho vyměnil..zapnul a mobil se zasekne na logu sony ericssonu a to pořád jen svítí,baterka nabitá,display funguje.

Poradíte mi co s tím? chci aby tam byl origo andoroid GB 2.3.4.

Jak mám postupovat?

Díky moc všem!!!

začátečník
Příspěvky: 176
Registrován: 13 dub 2012 12:12

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#2

Příspěvek od začátečník » 11 říj 2014 19:21

a pc companion jsi zkousel?nebo flash pres flashtool?
ray-BL-odemknuty,gin2jellybean a jine fičurky a pohoda!

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#3

Příspěvek od rodrigo » 11 říj 2014 21:11

Nee nevim kterej.. když tak pošli kde je mužu stahnout.. a pujde to připojit když nenaběhne, a co po stáhnutí těch programů udělat? díky

Slayer
Příspěvky: 167
Registrován: 16 bře 2012 22:30

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#4

Příspěvek od Slayer » 12 říj 2014 09:42

Tipnul bych si na špatnou verzi kernelu oproti androidu..... podívej se tu do threadu "jak na instalaci androidu verze 2.3" Nainstaluj Buttermilk rom, nebo Gin2kitkat z XDA (pro zkušenějšího lepší volba), použij správný kernel (ultima, doomlord....) ale hlavně - pořádně si to nejdřív nastuduj, očividně to ještě není ono (nic ve zlem) spousta návodů je zde na fóru, zapoj i uja googla. stačit ti na to bude jeden soft - Flashtool. Samozřejmě počítám, že je odemknutý bootloader, jinak kernel nepřehraješ ( v tlf byl andro 4 a tys tam nahrál 2 - proto ti to teď nejede..... že sem trefil! :-))
SE Xperia Pro MK16i - historie
ROM = ...pokorný návrat k 2.3.4 ...Gin2KitKat
Kernel = Don2x
Bootloader = UnLocked
OC = No ...1 GHz

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#5

Příspěvek od rodrigo » 12 říj 2014 10:28

ahoj,díky za reakci :) ne ja jsem s tim nic neudělal,myslel jsem že vyměním display a mobil pošlape.

Ještě jsem to nikdy nedělal,nevim jak je to složitý ani jak je to na dlouho. Poradil by jsi mi třeba přes skype? určitě s tím máš zkušenosti nebo že by jsi mi pomohl přes teamviewer? :)

Díky!
Uživatelský avatar

largo2
Příspěvky: 1035
Registrován: 01 bře 2013 08:42
Bydliště: Bratislava

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#6

Příspěvek od largo2 » 12 říj 2014 11:30

rodrigo píše:Nee nevim kterej.. když tak pošli kde je mužu stahnout.. a pujde to připojit když nenaběhne, a co po stáhnutí těch programů udělat? díky
Pri Flashtoole pripájaš vypnutý mobil. Tu je jedna staršia verzia, lebo Xperia Pro je už starší mobil http://uloz.to/xqsus5bc/flashtool-0-9-10-1-windows-exe .
Musíš si ale ešte stiahnuť a vložiť do Flashtoolu správny firmware pre Xperiu Pro.
Xperia Z5 Premium Chrome - E6853_Customized CE1_1299-1491_32.4.A.1.54_R1E

HTC Wildfire > Xperia Arc > Xperia Z1 Compact > Xperia Z3 Compact > Xperia Z5 > Xperia Z5 Premium

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#7

Příspěvek od rodrigo » 12 říj 2014 11:33

a kde seženu ten správný firmware a co pak s ním? díky moc! aspoň že se ještě najde někdo kdo poradí laikovi :good:
.

začátečník
Příspěvky: 176
Registrován: 13 dub 2012 12:12

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#8

Příspěvek od začátečník » 12 říj 2014 19:27

ray-BL-odemknuty,gin2jellybean a jine fičurky a pohoda!

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#9

Příspěvek od rodrigo » 12 říj 2014 19:34

Potřebuji 2.3.4 GB
Uživatelský avatar

largo2
Příspěvky: 1035
Registrován: 01 bře 2013 08:42
Bydliště: Bratislava

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#10

Příspěvek od largo2 » 12 říj 2014 20:15

Xperia Z5 Premium Chrome - E6853_Customized CE1_1299-1491_32.4.A.1.54_R1E

HTC Wildfire > Xperia Arc > Xperia Z1 Compact > Xperia Z3 Compact > Xperia Z5 > Xperia Z5 Premium
Uživatelský avatar

Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 14010
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#11

Příspěvek od Jozef Cmar » 12 říj 2014 20:29

OT: proč linkovat zahraniční weby, když návod je hned tady ve stejné sekci...
Obrázek
Uživatelský avatar

largo2
Příspěvky: 1035
Registrován: 01 bře 2013 08:42
Bydliště: Bratislava

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#12

Příspěvek od largo2 » 12 říj 2014 20:38

Xperia Z5 Premium Chrome - E6853_Customized CE1_1299-1491_32.4.A.1.54_R1E

HTC Wildfire > Xperia Arc > Xperia Z1 Compact > Xperia Z3 Compact > Xperia Z5 > Xperia Z5 Premium

Autor tohoto vlákna
rodrigo
Příspěvky: 8
Registrován: 26 srp 2014 12:38

Re: Nenaběhne Xperia Pro jen logo SE

#13

Příspěvek od rodrigo » 12 říj 2014 22:28

OK a když to stáhnu jak to použít? stačí mi jen toto?
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Pro“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host