Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skvěle

Všechny možné užitečné programy pro vaše telefony

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 16431
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skvěle

#1

Příspěvek od Jozef Cmar » 07 dub 2015 09:13

Aplikace a hry na našem webu příliš často netestujeme, tentokráte ale udělám výjimku a společně se podíváme na aplikaci Command Center z modelu Motorola Droid Turbo. Ta totiž ve vybraných telefonech Sony XPERIA funguje skutečně skvěle a je radost tento widget používat. Existuje celkem v pěti variantách a na displej vašeho přístroje zobrazí aktuální počasí, čas, stav baterie a také události z kalendáře.

Pro posouzení vzhledu je lepší podívat se na přiložené snímky, existuje celkem pět variant a každý si může vybrat tu, která mu bude vyhovovat nejvíce. Pokud kliknete do horní části widgetu, otevře se vám předpověď počasí na nejbližší týden. Sami si můžete zvolit, jestli chcete předpověď počasí pro konkrétní město nebo pro vaši aktuální polohu. Pokud kliknete do středu widgetu, otevře se vám nastavení budíků. Kliknutím do spodní části se pak dostanete do informací o baterii. Widget navíc nabízí dvě podoby, jednu kruhovou a druhou rozšířenou. V rozšířené verzi máte navíc k dispozici informace o počasí pro aktuální den a informace z kalendáře, do kterého se opět dostanete jediným kliknutím. Za mě nabízí aplikace Command Center skutečně skvěle zpracované funkce a displej mého telefonu hned tak neopustí. Pro tuto chvíli aplikace korektně funguje jen na telefonech s rozlišením displeje 1280 x 720 pixelů a vyšším, pokud ale bude zájem, můžu přemluvit autora, aby vytvořil další verze (původně nebyla dostupná ani verze pro modely XPERIA Z1 Compact a XPERIA Z3 Compact, tu autor vytvořil až na mou žádost a sám jsem pomáhal s testováním). Za mě ale skutečná spokojenost, po ruce mám důležité funkce v graficky přitažlivém kabátu. Jak se aplikace Command Center z modelu Motorola Droid Turbo líbí vám?

článek - http://xperia.cz/software/1858-command- ... uje-skvele

download - https://depositfiles.com/files/jodp52meb

zdroj - http://forum.xda-developers.com/xperia- ... r-t3066718



Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Chcete podpořit náš web XPERIA.cz? http://www.xperia.cz/ostatni/1633-donat ... porite-nas

Líbí se vám krásný widget na mém telefonu? Stáhněte si Motorola Command Center.
Uživatelský avatar

rombo1
Příspěvky: 480
Registrován: 05 led 2012 22:25

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#2

Příspěvek od rombo1 » 07 dub 2015 13:45

je potrebny root?
iPhone 6S, Xperia Z5, Xperia Z3 Tablet Compact, BT Headset MBH10, Huawei Watch
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 16431
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#3

Příspěvek od Jozef Cmar » 07 dub 2015 14:17

Není, je to běžná aplikace
Obrázek

Chcete podpořit náš web XPERIA.cz? http://www.xperia.cz/ostatni/1633-donat ... porite-nas

Líbí se vám krásný widget na mém telefonu? Stáhněte si Motorola Command Center.
Uživatelský avatar

Badyrain
Příspěvky: 457
Registrován: 13 led 2014 00:22
Bydliště: Jaroměř (HK region)

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#4

Příspěvek od Badyrain » 07 dub 2015 16:25

Stáhl jsem a zatím paráda. Jen ukazatel baterie se na Original widgetu aktualizuje se zpožděním. Ale celkově zatím spokojenost. Děkuji za zrecenzování :-)

Send from Sony Xperia Z2

Michal Tomčik
Příspěvky: 147
Registrován: 28 bře 2013 20:04
Facebook profil: http://www.facebook.com/michal.tomcik.9

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#5

Příspěvek od Michal Tomčik » 07 dub 2015 19:49

Za mňa tiež spokojnosť.
Uživatelský avatar

RoSch
Příspěvky: 260
Registrován: 06 srp 2014 23:50
Typ zařízení: Xperia Z1 Compact
Bydliště: Praha

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#6

Příspěvek od RoSch » 13 dub 2015 11:01

Nainstaloval jsem verzi Original a vypadá to fakt dobře. Za mě bych bral i podporu pro rozlišení 480x854, nainstaloval bych to manželce na M-ko :D
Ještě drobný dotaz … dá se někde nastavit doba mezi aktualizacemi počasí nebo to dělá automaticky (po jaké době)? Dík :wink:
SONY Xperia™ Z1 Compact D5503 | FW: 5.1.1 - 14.6.A.1.236 | Sony Micro SDXC UHS-I 64GB || SONY MDR-10RC + MDR-EX90LP
***
Apple iPhone 7 128GB Black | iOS 10.3.3 || Beats Solo3 Wireless Black
Uživatelský avatar

Milos78
Příspěvky: 2074
Registrován: 15 led 2012 20:31

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#7

Příspěvek od Milos78 » 13 dub 2015 16:38

Z akej stranky to berie pocasie?
Xperia Z5 black 32.3.A.2.33 (android 7.0)
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 16431
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#8

Příspěvek od Jozef Cmar » 13 dub 2015 16:42

Accuwather, jestli si pamatuji dobře
Obrázek

Chcete podpořit náš web XPERIA.cz? http://www.xperia.cz/ostatni/1633-donat ... porite-nas

Líbí se vám krásný widget na mém telefonu? Stáhněte si Motorola Command Center.
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 16431
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#9

Příspěvek od Jozef Cmar » 11 črc 2015 21:54

Obrázek

Chcete podpořit náš web XPERIA.cz? http://www.xperia.cz/ostatni/1633-donat ... porite-nas

Líbí se vám krásný widget na mém telefonu? Stáhněte si Motorola Command Center.

fox426
Příspěvky: 39
Registrován: 08 čer 2013 16:03

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#10

Příspěvek od fox426 » 13 črc 2015 11:57

Jj, vypadá opravdu dobře, ale tak nějak jsem si zvykl už od dob ARC S na widget in-počasí, a nemůžu si stěžovat...počasí luxus, navíc tam má zobrazení svátku, nastavit si rozjetí kalendáře při kliknutí třeba na minuty také není problém. Jediné co se dá říct že chybí je stav baterie, ale ten je ve stavovém řádku...

Misa7
Příspěvky: 1
Registrován: 24 zář 2015 07:39

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#11

Příspěvek od Misa7 » 24 zář 2015 08:14

Dobrý den, zaujal mně tento widget, ale nemůžu ho v obchod play najít (lépe řečeno nevím přesný název) můžete mi poslat odkaz na stáhnutí? moc děkuji
Uživatelský avatar

TomasARN
Příspěvky: 4914
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#12

Příspěvek od TomasARN » 24 zář 2015 08:34

Misa7, ved link na download je hned v prvom prispevku, link ta presmeruje na XDA a tam je na spodu prveho prispevku 6 verzii tejto aplikacie
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank
Uživatelský avatar

Geordie69
Moderátor
Příspěvky: 560
Registrován: 09 říj 2014 10:28

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#13

Příspěvek od Geordie69 » 24 zář 2015 10:35

Jozef ho ma odkaz v podpise

marf111
Příspěvky: 73
Registrován: 17 bře 2015 12:42

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#14

Příspěvek od marf111 » 04 říj 2015 10:39

Ahoj,
používám už dlouho a naprosto super, až do aktualizace systému na 5.1.1. Teď než se po kliknutí rozbalí křídla tak to trvá snad 5 vteřin. Vlastně rozbalí se hned ale text naskočí až za dlouho. Máte to stejně, nebo je chyba u mě? Zase jsem ale během toho čekání na náběh textu zjistil, že když kliknu ještě dvakrát za sebou, tak jsem v kalendáři dřív a po jeho opuštění se křídla zavřou sama.
Ještě je škoda, že u tak fajn Widgetu je dublované otvírání počasí. V té levé části by se hodila další funkce, třeba volitelná, ale to už bych chtěl asi moc. No i tak super věcička. Zatím jsem nenarazil na zajímavější.
Uživatelský avatar

rychlin
Příspěvky: 386
Registrován: 27 led 2015 06:44

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#15

Příspěvek od rychlin » 04 říj 2015 15:44

Mám to stejné
Uživatelský avatar

Geordie69
Moderátor
Příspěvky: 560
Registrován: 09 říj 2014 10:28

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#16

Příspěvek od Geordie69 » 04 říj 2015 17:26

U mňa to isté.Dokonca aj stav batérie nieje v poriadku.Mobil mám na 98%,ale widget ukazuje 96%
Uživatelský avatar

Badyrain
Příspěvky: 457
Registrován: 13 led 2014 00:22
Bydliště: Jaroměř (HK region)

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#17

Příspěvek od Badyrain » 04 říj 2015 18:28

U mě dvoubarevné provedení na KK 4.4.4 Existenz v pořádku, předpokládám, že máte novější FW, tak to tím asi bude.

Send from Sony Xperia Z2
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 16431
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#18

Příspěvek od Jozef Cmar » 04 říj 2015 18:40

Zajímavé, faktem ale je, že pro 5.1.1 to původně nebylo... Schválně se mrknu u známého do telefonu
Obrázek

Chcete podpořit náš web XPERIA.cz? http://www.xperia.cz/ostatni/1633-donat ... porite-nas

Líbí se vám krásný widget na mém telefonu? Stáhněte si Motorola Command Center.
Uživatelský avatar

FrolikCZ
Příspěvky: 78
Registrován: 14 pro 2013 21:04
Facebook profil: https://www.facebook.com/jiri.schuster.5?ref=tn_tnmn
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#19

Příspěvek od FrolikCZ » 28 čer 2016 09:08

Nemohl by jste někdo reupnout appku Motorola Command Center - original. Děkuji
Uživatelský avatar

rombo1
Příspěvky: 480
Registrován: 05 led 2012 22:25

Re: Command Center z modelu Motorola Droid Turbo funguje skv

#20

Příspěvek od rombo1 » 28 čer 2016 21:14

iPhone 6S, Xperia Z5, Xperia Z3 Tablet Compact, BT Headset MBH10, Huawei Watch
Odpovědět

Zpět na „Aplikace a hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host