Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

Voděodolný komunikátor s HD displejem, který stihl rok 2012 jen těsně

Moderátor: Moderátoři


Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#1

Příspěvek od zamecnik-ml » 07 zář 2014 17:32

Ahoj, nepozorujete problémy s wifi a GPS? Wifi se mi odpojuje a GPS to skoro ani nenajde, dříve to trvalo pár vteřin a teď nic. Díky
Uživatelský avatar

play3man
Příspěvky: 922
Registrován: 31 srp 2012 21:23

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#2

Příspěvek od play3man » 08 zář 2014 01:41

S wifi som problém nemal, ale s GPS ano. Na 4.1.2 sa fixlo behom pár sekúnd, na 4.3 pri najhoršom aj za niekoľko minút.

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#3

Příspěvek od zamecnik-ml » 08 zář 2014 08:28

Jake je reseni? Prosim poradte, at to kdyztak muzu vyreklamovat. Diky
Uživatelský avatar

play3man
Příspěvky: 922
Registrován: 31 srp 2012 21:23

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#4

Příspěvek od play3man » 08 zář 2014 09:15

Neprišiel som na žiadne, možno poradí niekto iný.
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#5

Příspěvek od hondza01 » 11 zář 2014 14:19

tak GPS mě též začíná točit, nestabilní...zkoušel jsem FasterGPS i TopNTP a výsledek stejný, skoro nepoznám rozdíl mezi servery google a sonyerisson HELP !
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#6

Příspěvek od hondza01 » 12 zář 2014 09:21

Tak řešení topntp, nenastavovat Evropu nechat default Global nevybirat cz nebo sk též nechat default install a reboot ;-)

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#7

Příspěvek od zamecnik-ml » 13 zář 2014 08:28

Na to musím mít root? Nějak nepociťuju rozdíl. Co mám nastavit? Global, Generic vlevo a Derek Gordon a Google vpravo?
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#8

Příspěvek od hondza01 » 13 zář 2014 08:29

Ano root je nutný

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#9

Příspěvek od zamecnik-ml » 13 zář 2014 23:14

Sorry, jsem v tomhle úplnej laik, jak můžu Véčko rootnout? A neztratím data?
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#10

Příspěvek od hondza01 » 15 zář 2014 18:36

Data ztratis, můžeš si je zálohovat, za root to stejně stojí, návody jsou zde na fóru

david.fronek
Příspěvky: 28
Registrován: 09 pro 2012 12:32

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#11

Příspěvek od david.fronek » 16 zář 2014 07:38

Data neztratí, při rootu. Pokud bude odemykat i BL, pak ano (samozřejmě, pokud si udělá zálohu dat, o která nechce přijít, je jedině dobře. Ale to by měl dělat automaticky a pravidelně).

Jinak na 4.3 stačí nainstalovat a spustit aplikaci TowelRoot a během pár sekund je hotovo...

Alespoň u mě to tak fungovalo.
Sony Xperia V

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#12

Příspěvek od zamecnik-ml » 16 zář 2014 19:33

Tak díky Vám bych řekl, že je to OK. Takže zkoušejte další a sdílejte pocity.

Určitě udělejte zálohu FW

viewtopic.php?f=54&t=11372

Návod:
Podle tohoto odkazu nainstalujte TowelRoot - (!!!!!Reboot neproběhne, ale nelekejte se, vše je OK!!!!)

http://dotekomanie.cz/2014/06/towelroot ... hny-navod/

Dále nainstalujte TopNTP a nastavte Vlevo (Global, Generic)
Vpravo (Derek Gordon a SonyEricsson)

Reboot a zkoušejte
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#13

Příspěvek od hondza01 » 22 zář 2014 16:19

Tak poslední dobou se mi zdá, že servery google ani Ericsson bud nepracují správně nebo je ten FW CE1 horší než SG s tím jsem tolik výpadku a nepřesností GPS neměl, u CE1 rovněž zaznamenavam prodlevu připojení k jinak bezproblémovým free WiFi
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#14

Příspěvek od hondza01 » 01 říj 2014 11:39

tak me to tak nasralo, ze jsem se rozhodl vrazit tam FW SG, topNTP jsem i zaplatil tak budu reportovat zda je to ok
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#15

Příspěvek od hondza01 » 23 říj 2014 14:50

Zkoušel jsem všechny nastavení topntp a je to stejně k hovnu, vypadává signál GPS, prostě aktualizace 4.3 dala GPS úplně naprdel :-(
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#16

Příspěvek od hondza01 » 23 říj 2014 17:00

Nejmenší zlo je s nastavením Evropa Czech a server Sony Ericsson

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#17

Příspěvek od zamecnik-ml » 24 říj 2014 10:56

Dost přemýšlím o downgradu FW, telefon se nechová tak stabilně jako dřív
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#18

Příspěvek od hondza01 » 24 říj 2014 11:06

Já mám stabilitu ok a starej FW mě otravuje zase s jinými věcmi, vadí mi jen ta GPS

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#19

Příspěvek od zamecnik-ml » 16 lis 2014 23:07

Musím říct, že s GPS mám stále problémy. Nikdo neví o řešení, které by to uzavřelo na dobro? Když jsem si tento telefon koupil, tak jsem se radoval z toho, že mám konečně stroj, který vyhledá satelity za pár vteřin i v místnosti a teď tohle :(
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Problém s wifi a GPS 9.2.A.2.5

#20

Příspěvek od hondza01 » 18 lis 2014 17:09

Zkus ten downgrade, fakt by mě to zajímalo
Odpovědět

Zpět na „XPERIA V“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host