Rachtavý zvuk při natáčení videa

Voděodolný komunikátor s HD displejem, který stihl rok 2012 jen těsně

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Rachtavý zvuk při natáčení videa

#1

Příspěvek od zamecnik-ml » 22 zář 2014 18:07

Ahoj, díky "play3man" jsem si všiml, že když natáčím video a telefon přeostřuje, tak je ve videu slyšel rachtavý zvuk. Musí být při natáčení klid a když si následně video přehrajete, tak to tam je při přeostřování slyšet. Dělá Vám to taky?
Uživatelský avatar

mijakhany
Příspěvky: 1395
Registrován: 25 led 2012 19:34
Typ zařízení: LG G6 6gb dual
Bydliště: Hradec Králové

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#2

Příspěvek od mijakhany » 22 zář 2014 18:31

Ano, bohužel dělá.
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#3

Příspěvek od hondza01 » 06 lis 2014 06:33

Pokud jsi udělal downgrade vyzkoušej zda to dělá taky, jsem si toho vědom od 4.3

Autor tohoto vlákna
zamecnik-ml
Příspěvky: 29
Registrován: 13 bře 2013 19:33

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#5

Příspěvek od zamecnik-ml » 16 lis 2014 22:59

Mně se do toho downgradu tak nehce, zas vše dávat do kupy :(
Uživatelský avatar

jouda
Příspěvky: 91
Registrován: 21 říj 2012 18:55
Bydliště: okolí Slavkov u Brna

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#6

Příspěvek od jouda » 17 lis 2014 07:11

Na natáčení videa používám aplikaci Lenovo Super Camera kde mám vypnutý autofokus a je to v pohodě. Žádný pazvuky nejsou.

Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk
Galaxy S7, Nova Launcher Prime
Uživatelský avatar

hondza01
Příspěvky: 485
Registrován: 19 lis 2013 08:45

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#7

Příspěvek od hondza01 » 18 lis 2014 17:07

Já to mám taky je do super do špatných světelných podmínek, bohužel však neostris vůbec, nechápu proč to softwerove takhle posrali :-(

ivosek1
Příspěvky: 65
Registrován: 20 zář 2013 13:04

Re: Rachtavý zvuk při natáčení videa

#8

Příspěvek od ivosek1 » 21 lis 2014 14:09

na vině je mikrofon který by stačilo soft. vypnout a nechat jen hlavní
Odpovědět

Zpět na „XPERIA V“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host