LTE

Nekompromisní výbava v tenkém těle ze skla - XPERIA Tablet Z

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
maartaas.xxx
Příspěvky: 14
Registrován: 21 kvě 2012 10:34
Facebook profil: Martíínek Schimmerle

LTE

#1

Příspěvek od maartaas.xxx » 15 črc 2014 12:24

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak zanout v telefonu LTE? Nebo jak se připojit? V nastavení dat mám zvolené LTE (preferováno),volal jsem si na operatora ktery mi aktualizoval SIM kartu aby LTE fungovalo, jsem v lokalite kde je LTE podporováno ale ikonku když zapnu internet mám stále H+. Poradí někdo prosím?
Naposledy upravil(a) maartaas.xxx dne 15 črc 2014 13:22, celkem upraveno 1 x.

Terne
Příspěvky: 727
Registrován: 29 čer 2013 23:05

Re: LTE

#2

Příspěvek od Terne » 15 črc 2014 12:32

Jedna vec je LTE pasmo, ktere telefon musi podporovat (vodafone jede tusim na 800MHz).
Pak ja jsem treba dostal sim kartu uplne novou s podporou LTE, nevim jestli to jde jenom takhle zapnout na dalku...

Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk

Autor tohoto vlákna
maartaas.xxx
Příspěvky: 14
Registrován: 21 kvě 2012 10:34
Facebook profil: Martíínek Schimmerle

Re: LTE

#3

Příspěvek od maartaas.xxx » 15 črc 2014 13:19

Prave ze operator mi odeslal aktualizaci simkraty a rek ze menit nemusim ze staci tohle a kdyz sem si tam volal podruhe tak mi bylo receno ze podporovany to uz mam ze mam zkusit nastaveni v telefonu. Mam operatora T-mobile.. Ale nevim co vic jeste v telefonu nastavit nebo co udelat. Kdyz dam vyhledat operatora tak mi to najde pouze T-mobile 3G a 2G.. ne LTE.. tak nevim

Terne
Příspěvky: 727
Registrován: 29 čer 2013 23:05

Re: LTE

#4

Příspěvek od Terne » 15 črc 2014 13:40

Nevim o nicem dalsim, co by bylo treba udelat. Ja si zasel za operatorem, dostal novou SIM, zapnul v nastaveni LTE a frci to bez problemu. Mas i jiny telefon na kterém bys to mohl zkusit? Jestli tam je urcite pokrytí.

Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar

Pavlus
Příspěvky: 51
Registrován: 12 zář 2013 07:22

Re: LTE

#5

Příspěvek od Pavlus » 15 črc 2014 14:14

Nastaveni> dalsi> mobilni site> rezim site > a nastav pref. LTE

Obrázek

Terne
Příspěvky: 727
Registrován: 29 čer 2013 23:05

Re: LTE

#6

Příspěvek od Terne » 15 črc 2014 14:44

Pavlus to píše hned v prvnim prispevku ze toto uz nastavene ma
..

Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk

elux
Příspěvky: 20
Registrován: 16 led 2013 18:54

Re: LTE

#7

Příspěvek od elux » 15 črc 2014 15:02

na stránkách T-mobile bych si ověřil simku zda opravdu podporuje LTE a restartovat telefon a pokud ses opravdu v miste pokrytí, tak to musí jít...
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Tablet Z“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host