Stránka 1 z 1

Velmi tiche mikrofony

Napsal: 06 zář 2017 08:42
od Kasr
Na mojej m2 s origo poslednym fw bez rootu nejde telefonovat. Druha strana pocuje velmi slabo, skoro vôbec.
Skusal som aj apky na nahravanie zvuku s tym, ze ked nastavim spodny, alebo aj horny mikrofon a je to jedno. Takze mikrofon ako taky nie je chybny. Skusal som aj tovarenske nastavenia. Ma zmysel skusit prehrat fw cez xperia companion, pripadne flashtool?

Re: Velmi tiche mikrofony

Napsal: 06 zář 2017 11:40
od marokanec
Mě pomohlo si v nastavení hovorů vypnout potlačení hluku mikrofonu a vše bylo hlasité. Třeba ti to pomůže :)

Re: Velmi tiche mikrofony

Napsal: 06 zář 2017 13:50
od Skorpiones
Měl jsem ten samý problém jako ty...zkoušel jsem přehrání software a různá nastavení...NAKONEC POMOHLA JEHLA NA ŠITI...POD SPODNÍ MŘÍŽKOU JE PRIMÁRNÍ MIKROFON A REPRACEK...PŘI POHLEDU JE VIDĚT KDE PŘESNĚ JE MIKROFON... VZAL JSEM JEHLU NA SITI A OPATRNĚ JSEM UDĚLAL JEDNU MALOU DÍRKU DO TE MŘÍŽKY STAČÍ JEDNA O PRŮMĚRU MAX 1 MILIMETR KDYBYS UDĚLAL VIC MOHLO TO PÍSKAT.VYSLEDEK JE ŽE JSOU HOVORY SLYŠET JAKO U NOVEHO TELEFONU!!!!!...Ta mřížka je dirkovana ale za ty roky se zanese prachem a prach se dostane i dovnitř za tu mřížku...nedoporučuju tu mřížku sundavat v domácích podmínkách...není to zrovna předpisove řešení ale je to řešení které nic nestojí a hned funguje...podle mě nemá smysl dávat tři roky starý telefon do servisu

Re: Velmi tiche mikrofony

Napsal: 12 zář 2017 08:39
od Kasr
Nahral som cez flashtool fw. Origo. posledny. Problem pretrvava. Pri volani aj v natocenych videach. Sum a minimum zvuku.
Ale zaujimave je, ze ked pouzijem na nahravku zvuku recforge, ci nastavim mikrofon spodny, alebo horny je to rovnako- sum a minimum zvuku. Ked zapnem AGC (automatic gain control) pri nastaveni horny mikrofon a stereo (jeden mic a stereo- nechapem!) sum a minimum zvuku, ked nastavim spodny (vzdy stereo!), tak nahraty zvuk je uplne OK!

Re: Velmi tiche mikrofony

Napsal: 13 říj 2017 15:58
od Kompost
Stačí vyměnit spodní prachovku za 45 korun a je po problému, pokud to je M2 obyč.