Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

Střední třída pro rok 2015 nabízí 2 GB RAM
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
0martas0
Příspěvky: 13
Registrován: 04 srp 2015 22:11

Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#1

Příspěvek od 0martas0 » 28 črc 2016 22:17

Ahojte,

flashnul jsem do M4 Marshmallow, ale najednou mám hodně špatnej signál wifi a na data se připojí jen H+, ale ne LTE, co s tím?

Díky.

petsild
Příspěvky: 46
Registrován: 20 črc 2012 20:16

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#2

Příspěvek od petsild » 28 črc 2016 22:59

Ani před aktualizací to nebylo s wifi a lte na M4 nějak slavné s porovnáním přístrojů Samsung a Xiaomi. Mě to funguje na Marshmallow pořád nastejno.

Autor tohoto vlákna
0martas0
Příspěvky: 13
Registrován: 04 srp 2015 22:11

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#3

Příspěvek od 0martas0 » 28 črc 2016 23:29

Mně předtím šla vpohodě. Te'ď je to jako tak, že odejít od wifi na 3m znamená konec. :D

E: Ještě mě napadá, právě mi přišel z RMA a mám vyměnenej LCD a všiml jsem si že i komplet rámeček a přední zadni strana je nová. Že by to udělali špatně a teď mi to rušilo signál?

acc3pt
Příspěvky: 11
Registrován: 19 čer 2014 18:26

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#4

Příspěvek od acc3pt » 29 črc 2016 15:58

Mám stejný problém. Buď se mi wifi vůbec nepřihlásí nebo mám strašně slabý signál a ještě k tomu kolísá. Každopádně na 5.0 jsem tento problém neměl.
Uživatelský avatar

so.alone
Příspěvky: 164
Registrován: 14 srp 2015 10:41
Facebook profil: https://www.facebook.com/a.broken.loner
Typ zařízení: Huawei P10 Lite

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#5

Příspěvek od so.alone » 29 črc 2016 19:15

V tom případě přejdi zpět na 5.0
Give a man a gun, he'll rob a bank. Give a man a bank, he'll rob the world.

acc3pt
Příspěvky: 11
Registrován: 19 čer 2014 18:26

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#6

Příspěvek od acc3pt » 29 črc 2016 22:59

so.alone píše:V tom případě přejdi zpět na 5.0
Tam jsem měl zase slabý "mobilní" signál. Na 6.0 mám plný tam, kde jsem měl jednu čárku. Radši budu mít slabší signál u wifi, než-li při hovoru. :D

tomvalve
Příspěvky: 41
Registrován: 16 čer 2014 09:25

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#7

Příspěvek od tomvalve » 05 bře 2017 21:58

Telefon vyzvednut ze servisu, vyměněn display a kryty a mám velmi slabý wifi signál cca o 20dB oproti jiným mobilům. Měřeno v aplikaci wifi analyzer. Dřív před opravou to bylo ok.
Znamená to jak tu někdo psal vzdálit se od routeru na cca 3m a je jen jedna řárka signálu wifi. Ve vedlejší místnosti už wifi vypadává.
Je tam nahrán Android 6. Někdo píše, že to v A5 jelo lépe a někdo, že mu to mohli podělat v servisu při výměně displaye.
Máte v tom jasno? Je na vině Android 6?
Rozhoduji se, jestli tam ještě zkusit nahrát A5 a nebo to rovnou poslat na reklamaci té opravy.
Díky za odpověď.
Uživatelský avatar

kubanec86
Příspěvky: 108
Registrován: 30 srp 2012 01:05

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#8

Příspěvek od kubanec86 » 07 bře 2017 15:49

Osobně bych to spíš viděl na reklamaci opravy. Vypadá to tak, že nějak zvrzali anteny...

mateskuna
Příspěvky: 21
Registrován: 17 led 2017 20:14
Typ zařízení: Iphone SE

Re: Android 6.0.1 - slabá wifi/nejde LTE

#9

Příspěvek od mateskuna » 08 bře 2017 22:23

No já po reklamaci mám o hodně slabší WiFi signál než před reklamací(na místech kde jsem měl tři čárky mám jednu nebo nic), ale asi půjde na reklamaci z jiného, pro mne mnohem vážnějšího důvodu.:-(

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk
Odpovědět

Zpět na „XPERIA M4 Aqua/M4 Aqua Dual“