"problém" s připojením na 4G

Střední třída pro rok 2015 nabízí 2 GB RAM
Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kubanec86
Příspěvky: 108
Registrován: 30 srp 2012 01:05

"problém" s připojením na 4G

#1

Příspěvek od kubanec86 » 30 zář 2016 17:31

Ahojte, už nějakou dobu řeším problém.
Když jsem na 4G, FB a Messenger hlásí že je bez připojení. Ostatní app využívající internet normálka fungujou (chrome, speedtest, mail atd), SMS přichází i odchází a volání je taky v cajku. Když se hodím na 3G tak je to v pohodě. Nevíte někdo kde by mohl být zakopanej pes?

Edit: jo a ještě, dělá to jen někdy..Resp. jen někdy to na LTE funguje..

http://www.imagehosting.cz/?v=2016093017.jpg

Chtěl jsem vložit screen ale nějak mi to nejde :x

asan7
Příspěvky: 34
Registrován: 03 kvě 2016 16:02

Re: "problém" s připojením na 4G

#2

Příspěvek od asan7 » 10 říj 2016 18:22

Jop, toto robí aj mne. Vyzerá to ako bug messengeru, až na kozmetickú vadu to nerobí dáke problémy .
Uživatelský avatar

vitvalecka
Moderátor
Příspěvky: 813
Registrován: 11 dub 2012 15:43
Typ zařízení: Xperia XZ2
Bydliště: Uherský Brod

Re: "problém" s připojením na 4G

#3

Příspěvek od vitvalecka » 10 říj 2016 22:43

FB a Messenger mi to dělají taky na Z3 Dual - bude to chyba aplikací. Řešením teda bude poslat bug report a doufat, že se někdo bude obtěžovat to opravit.

Odesláno z mé Xperie Z3 Dual pomocí Tapatalk.
Moje kousky: SE T300 -> Nokia 3310 -> SE K750i -> SE C510i -> Xperia S -> Xperia SP -> Xperia Z1 -> Xperia Z3 Dual -> Huawei P8 Lite -> Xperia XZ2
Domácí ZOO: Xperia X10i, mini pro, Arc S, U, S, SP, Z1, Z1 Compact, E1, Z3 Compact, XZ1, XZ2 - Nokia 6 - Huawei P8 Lite - Nokia 3310 - SE T300 - SE T610 - SE K510i - SE K700i - SE K750i - SE K770i - SE K800i - SE C510i - SE W200i
RIP: Xperia T - Xperia Z3 Dual - Xperia Z5 Dual

Habrik
Příspěvky: 16
Registrován: 04 led 2016 08:16

Re: "problém" s připojením na 4G

#4

Příspěvek od Habrik » 11 říj 2016 08:31

FB Lite me to jeste neudelal, messenger nepouzivam, je to sra*ka :)
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kubanec86
Příspěvky: 108
Registrován: 30 srp 2012 01:05

Re: "problém" s připojením na 4G

#5

Příspěvek od kubanec86 » 11 říj 2016 14:50

Hmm to máš dobrý, každopádně to není řešení problému...
Uživatelský avatar

Dudis
Příspěvky: 149
Registrován: 04 kvě 2012 08:11
Bydliště: HB

Re: "problém" s připojením na 4G

#6

Příspěvek od Dudis » 11 říj 2016 15:53

Odinstalovat a zpátky nainstalovat appky jsi zkoušel?
Alcatel OT301 > Siemens M65 > Sony Ericsson K750i > Sony Ericsson K800i > Sony Ericsson Xperia Ray > Sony Xperia M dual > Sony Xperia XA
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
kubanec86
Příspěvky: 108
Registrován: 30 srp 2012 01:05

Re: "problém" s připojením na 4G

#7

Příspěvek od kubanec86 » 11 říj 2016 15:56

Jojo, zkoušel... Mezi tim proběhla i výměna ROM... :D
Odpovědět

Zpět na „XPERIA M4 Aqua/M4 Aqua Dual“