Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

Nová vlajková loď postrádá inovace, ale existuje v mnoha podobách

jirik152
Příspěvky: 51
Registrován: 26 led 2014 14:43
Facebook profil: Jirka Teplický

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#41

Příspěvek od jirik152 » 15 kvě 2016 22:43

Zdravim,
Sony jsem mel uz od dob x10 pro a pote xperia v, z, z1 pote zkouska galaxy alpha s exynosem a ted z3+. Po update na marshmallow se telefon neprehriva říkal jsem si bomba, ale pri zatezi at 4k nebo 1080p/60fps nebo hry se telefon zahreje a automaticky vyradi 3 jadra a57 a to 1 a57 jede jen tak na pul. Coz ma za nasledek neskutečne lagy ve hrach.. Nechci delat UB nemam na to cas přehrávat kernel a predelavat guvernor. Nevite jestli se toto deje i na LP?

HonzaK
Příspěvky: 12
Registrován: 04 kvě 2016 21:43

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#42

Příspěvek od HonzaK » 16 kvě 2016 01:02

To netuším při jakých hrách to dělá ?
Mě se to při hrách nijak nekousalo ani neblblo .

jirik152
Příspěvky: 51
Registrován: 26 led 2014 14:43
Facebook profil: Jirka Teplický

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#43

Příspěvek od jirik152 » 16 kvě 2016 09:48

HonzaK píše:To netuším při jakých hrách to dělá ?
Mě se to při hrách nijak nekousalo ani neblblo .
U grafický narocnejsich napr RR 3, hungry shark (hlavne combo) jen si zkus stahnout cpu z chvili hraj zahrej a uvidis ze nebezi vsechny jadra delsi dobu a 3 jsou vypnuta a nejsem sam lidi na xda taky říkají ze jim 3 a57 nepracují v zatezi

jindrich
Příspěvky: 6
Registrován: 06 dub 2016 13:42

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#44

Příspěvek od jindrich » 17 kvě 2016 12:59

Já hraju taky RR3 a telefon se sice zahřívá, ale lagy jsem měl snad jednou. Jinak jsem teď zkouším taktiku samsungu v podobě game launcheru je jich celkem dost na výběr teď mám game booster a teplota se celkem drží max kolem 40 na baterce a 60 cpu. Nevím kolik dneska je pro ty baterky snesitelná teplota, ale u z1 jsem měl při RR3 i přes 60 na cpu. Jinak hraju průměrně kolem 20 až 30 minut. Jinak videa nenatáčím. Navigace od googlu mi hřeje slušně, to jsem se za 20 minut a sluníčkem rozpálenou palubovkou dostal na 44 na baterce, při waze je to těch 40 cca. Jinak často pro lepší chlazení zapínám úspornej režim, nevím co přesně dělá s jádrama a taktem kolik čeho vypne, ale telefon se dostane na normální teploty. Nevíte kdy bude aktualizace s navrácením stamina módu? Ten slavnej doze je podle mě uplně na h*vno.

Atrotoxin
Příspěvky: 9
Registrován: 07 kvě 2016 22:30

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#45

Příspěvek od Atrotoxin » 17 kvě 2016 20:34

Odzkoušel sem pár her ,u některých sem vydržel celkem dlouho př. N.O.V.A. 3 a i zmíněný RR3 a teplota cpu od 43 po 71°C ,nezaznamenal sem ani sebemenší lag či trhnutí a co se pocitově teploty týče ,přijde mi stejná jako u G2 (jen staré 4jádro) ,jsem spokojen. ;-)

JorgeJay
Příspěvky: 9
Registrován: 13 kvě 2016 13:28

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#46

Příspěvek od JorgeJay » 21 kvě 2016 08:26

Mám ještě dotaz. V jakém největším rozlišení lze fotit u Z3+ při plně automatickém režimu? Z5 a Z5C jsem zkoušel, a tam při plné automatice má snímek 23mpx. Díky za odpověď.

HonzaK
Příspěvky: 12
Registrován: 04 kvě 2016 21:43

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#47

Příspěvek od HonzaK » 27 kvě 2016 19:13

při automatice 8 mpx
Uživatelský avatar

Rafi87
Příspěvky: 291
Registrován: 14 bře 2012 14:42
Facebook profil: Rafi987
Bydliště: SVK

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#48

Příspěvek od Rafi87 » 05 čer 2016 21:00

ahoj,, rozmýšlam nad výmenou Z3 na Z3+, a chcem sa spýtať či sa oplatí, alebo či je to dobrý fón? ja som zo Z3 maximálne spokojný,,
chcem sa hlavne tieto veci spýtať
reproduktory či hrajú dosť hlasno?
ako je to s prehrievaním pri pozeraní FB messenger a chrome?
a celkový dojem z mobilu? oplatí sa prejsť zo Z3?

jindrich
Příspěvky: 6
Registrován: 06 dub 2016 13:42

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#49

Příspěvek od jindrich » 06 čer 2016 09:56

Tak dneska přišla aktualizace, zatím jsem toho moc nespozoroval, ale vrátil se režim stamina. Respektive klasickej battery saver se nejmenuje battery saver, ale režim stamina. Prostě už to není co dřív. Jsem zklamanej. Uvidíme jak se to odrazí na baterce.
Uživatelský avatar

Rafi87
Příspěvky: 291
Registrován: 14 bře 2012 14:42
Facebook profil: Rafi987
Bydliště: SVK

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#50

Příspěvek od Rafi87 » 06 čer 2016 09:58

no ale aká je Z3+ oproti Z3? tá hlasitosť reprákov? a celkovo? neprehrieva sa?

Atrotoxin
Příspěvky: 9
Registrován: 07 kvě 2016 22:30

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#51

Příspěvek od Atrotoxin » 06 čer 2016 17:27

Hlasitost když si vzpomenu ti můžu porovnat zítra v práci, nepřehřívá se - nechápu co s tím pořád každý má (možná 4k natáčení ,ale tak dlouho sem snad nikdy netočil) - když čtu téma Z5 tak je na tom snad ještě hůř a nevěřím tomu. Celkově ,design je znát Z3+ je nejhezčí z celé řady (Ale to je věc názoru) je štíhlejší nemá na boku ten škaredý magnet konektor či co to je ,když je mám vedle sebe na Z3+ je krapítek lepší displej ,krapítek svižnější mi přišel ,akorát ty apky na blbiny u foťáku se na Z3+ oproti Z3 sekají což je zvláštní ,a nemusíš ucpávat usb konektor kvůli voděodolnosti - což považuji za super oproti krytkám . Ale když to celé zhrnu ,tak si nemyslím ,že to je k něčemu dobré upgradovat ze Z3 pokud ti slouží,nicméně kolega co má Z3 tak o Z3+ taky zauvažoval ,ale jen kvůli vzhledu.

martinkolas
Příspěvky: 5
Registrován: 03 čer 2016 11:17

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#52

Příspěvek od martinkolas » 07 čer 2016 15:58

My Z3+ kupovali mamce k Vánocům a zatím naprostá spokojenost. Po designové stránce je telefon opravdu nádherný, tenký a příjemný do ruky.. radost na něm pracovat. Displej má skvělé vlastnosti, co jsem viděl v porovnání se Z3, displej je určitě na Z3+ o něco hezčí. Fotky dělá také perfektní..To jsem zas měl možnost porovnat se Z2 a i zde je vidět pokrok. Mamka samozřejmě není žádný pařmen náročných her, využívá hlavně internet, foťák, atd.. ale nikdy jsme nezaznamenali, že by se telefon nějak výrazněji zahříval. Ani já, když jsem si s ním chvíli hrál a trochu ho potrápil nějakou tou hrou, bych neřekl, že by se zahříval nějak více než jiné telefony. Je ale pravda, že pokud najedete do aplikací fotoaparátu, foťák se seká..to samé když třeba najedete do aplikace VR foťáku, tak se to seká a déle mu trvá, než do scény přidá objekty. Což také nechápu, protože ani na mé Z1, kde je v podstatě naprosto shodná aplikace, se to neseká vůbec a objekty jsou na scénu přidány výrazně rychleji. Ale upřímně..kolikrát člověk tuhle ,,blbost,, využije...

JorgeJay
Příspěvky: 9
Registrován: 13 kvě 2016 13:28

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#53

Příspěvek od JorgeJay » 10 čer 2016 20:25

V pondělí mi přijde Z3+ Cooper, mám na vás dotaz ohledně koupi paměťové karty. Chci na kartu krom map, filmů, mp3 a fotek nahrávat také 4K videa. Jaká by měla být optimální rychlost čtení a zápisu karty? Díky za rady.
Uživatelský avatar

Rafi87
Příspěvky: 291
Registrován: 14 bře 2012 14:42
Facebook profil: Rafi987
Bydliště: SVK

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#54

Příspěvek od Rafi87 » 10 čer 2016 20:27


Jakub221
Příspěvky: 1
Registrován: 03 črc 2016 13:28

Sony Xperia Z3+

#55

Příspěvek od Jakub221 » 03 črc 2016 13:37

Tento týden jsem si zakoupil Sony Xperia Z3+ a aktualizoval na android 6.0.1 Marshmallow, všechno funguje jak má, jen to přehřívání.. :cry: Strasně se přehřívá, nevíte někdo co stím? :cry: Bojím se že by mě mohl telefón rychle odejít. :cry: + Docela rychle se vybijí. :(

jindrakrbecek
Příspěvky: 5
Registrován: 25 zář 2015 11:53

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#56

Příspěvek od jindrakrbecek » 14 črc 2016 09:40

Hele to vybíjení si sedne, jestli mluvíš o zahřívání při aktualizacích, kterých si po koupi udělal 5 za sebou tak to je normální. Jinak se zahřívá jen při hraní. Na to jsem pořešil futrál s odvodem tepla, vypadá sice až moc mocně, ale telefon se chladí rychleji. http://www.aliexpress.com/item/luxury-o ... 5510d2bf6a

Tomason
Příspěvky: 273
Registrován: 05 led 2012 22:51

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#57

Příspěvek od Tomason » 28 črc 2016 17:44

Tak jsem po dlouhých rozhodováních,kdy už Z1 dochazela kapacita baterie,koupil Z3+..
Co k tomu dodat,telefon a jeho zpracování je nádherný,vše perfektně lícuje a prostě celý telefon parádně vypadá.
Displej je taky vynikající,libí se mi proti Z1 jak je jakoby blízko sklíčku.
Zvuk je podle mě taky perfektní,hraje hodně hlasitě a poměrně čistě.
Jedinný asi problém je ten proklatý Snapdragon 810,telefon hřeje poměrně hodně a i dost rychle se zahřeje,Včera při testování mi často ukončoval fotoaparát z duvodu přehřátí,to je asi jedinna piha na kráse.Jinak je to nádherný kus telefonu za docela pěkný peníz.
Řeknu to asi takhle,koupit ho kdy stál 20 tisíc tak bych asi byl tím přehříváním zklamanej,takhle ale nad tím dokážu přimhouřit oko.

sanyor
Příspěvky: 1
Registrován: 01 srp 2016 21:43

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#58

Příspěvek od sanyor » 01 srp 2016 21:48

Zdravim panove. Zakoupil jsem Z3+ a po tydenim pouzivani mi odesel mikrofon. Druha strana slysela jako bych mluvil do hrnce. Tak jsem hned letel do obchodu kde mi bylo receno, ze to bude aktualizaci SF. Hrali si s tim asi 4hodiny a stejne nebylo nic vyreseno. Dostal jsem novy telefon a bylo mi receno at to aspon mesic neaktualizuji.... Nemate s tim nejake zkusenosti? Predem diky.....

Marek89
Příspěvky: 9
Registrován: 30 led 2012 18:06

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#59

Příspěvek od Marek89 » 13 srp 2016 20:35

Ja mam Z3+ od juna a zatial vsetko ide ako ma. Aj ked je pravda, ze mam verziu Dual SIM cize E6533. Je sice par veci co mi vadi, ale to je ciste SW. Inac vsetko dobre, prehrievanie nie je nejako extremne.

Tommy01
Příspěvky: 166
Registrován: 06 říj 2013 01:49

Re: Z3+ realné zkušenosti kdo jej máte

#60

Příspěvek od Tommy01 » 11 zář 2016 00:53

Neví někdo jak to teď funguje na Androidu 6.0.1. s přesouváním aplikací na SD kartu? Nainstaloval jsem si několik her, které mají přes 1GB, všechny jsem přesunul normálně ve správci aplikací na SD kartu, teď mi to ukazuje, že je aplikace na ní, ale reálně se velikost vnitřního úložiště vůbec nezvětšila tak nechápu k čemu to tedy je nebo na jakém principu to teď funguje?? Díky za tipy...
Odpovědět