Jak změnit tón SMS - T-Mobile FW
Jak změnit tón SMS - T-Mobile FW
Chci používat T-Mobile CZ firmware kvůli VoLTE, ale co mě vadí je, že nevím jak změnit ten jejich dementní tón SMS na standardní od Sony. Nikde v nastavení zvuku ani SMS jsem to nenašel. Nevíte někdo, jak by to šlo udělat?
Aktivně používané: Xperia XZ | Xperia X Compact (2x) | Xperia XA1
V šuplíku: Xperia Mini | Xperia Ray | Xperia L | Xperia M | Xperia E | Xperia Z3
V šuplíku: Xperia Mini | Xperia Ray | Xperia L | Xperia M | Xperia E | Xperia Z3
-
- Moderátor
- Typ zařízení: Xperia X lime gold
Re: Jak změnit tón SMS - T-Mobile FW
Takže jsi zkoušel podržet prst na aplikaci zpráv - Informace o aplikaci - Oznámení aplikace - v Kategoriích kliknout na Zprávy (nikoliv kde je přepínač) - a tam ve Zvuk - vybrat dané oznámení?
Pokud tam nejsou ta klasická od Sony - tak si jedině dodatečně nakopírovat do složky Notifications ve vnitřním úložišti.
Zdroj třeba odtud:
Pokud tam nejsou ta klasická od Sony - tak si jedině dodatečně nakopírovat do složky Notifications ve vnitřním úložišti.
Zdroj třeba odtud:
Ushaczech píše: ↑06 kvě 2018 03:46Tak pro případ, že by to přece jen nefungovalo, tak tady najdeš kompletní složku audio z XZ1. Je to bez hesla.
https://uloz.to/!3Nf2pb3fxUOC/audio-xz1-zip
Odesláno z mé Xperia XZajac 1 pomocí Ťapkaťapk.
1. Sony Xperia X + SONY MW 1 (SWHP)
2. Sony Xperia SP + ROOT + SONY MW 1 (SWHP)
3. Sony Xperia E4g + ROOT
Paráda, to je přesně to co jsem potřeboval. Díky moc.
Aktivně používané: Xperia XZ | Xperia X Compact (2x) | Xperia XA1
-
- Moderátor
- Typ zařízení: Xperia X lime gold
Supr! Rádo se stalo 

1. Sony Xperia X + SONY MW 1 (SWHP)
Haleluja.. to je novinka v Android 8. driv to slo primo v apce totiz
Xperia X Compact
Galaxy S5
Xperia V
Xperia U
Galaxy S5
Xperia V
Xperia U
Také moc děkuji....dlouho sem to nemohl najít, tak sem to opustil a koukám jak blázen že to jde
Taky moc děkuju za radu. Tunu času jsem se v tom hrabal a pak jsem si uvědomil, že existuje tohle forum. Je to moje 4. Xperia a kdyby to nešlo změnit, bylo by to asi největší zklamání.