XZ1 compact nefunkci Smart lock

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Miramar1
Příspěvky: 5
Registrován: 29 pro 2017 11:59
Typ zařízení: Xperia

XZ1 compact nefunkci Smart lock

#1

Příspěvek od Miramar1 » 01 led 2018 14:31

Ahoj mám na vás dotaz, jak jste na tom se smart lockem, je u vás funkční? Já tam mám po přihlášení bílou obrazovku.
Děkuji za informace

syky007
Příspěvky: 262
Registrován: 27 bře 2015 18:01
Typ zařízení: Sony XZ1 Compact

Re: XZ1 compact nefunkci Smart lock

#2

Příspěvek od syky007 » 01 led 2018 17:57

Mám to samé.
Uživatelský avatar

valdapa
Příspěvky: 128
Registrován: 01 lis 2012 18:19
Typ zařízení: XZ1
Bydliště: Svojkovice

Re: XZ1 compact nefunkci Smart lock

#3

Příspěvek od valdapa » 01 led 2018 20:43

Už dlouho mám bílou obrazovku. Po druhé aktualizaci pod stejným číslem jsem myslel že je opraveno. Byla možnost nastavení. Druhý den po restartu opět bílá obrazovka.
Zatím to neřeším a doufám že další aktualizace opraví toto a auto.jas.
Zajímalo by mě kdo aktualizoval čistě přes Newflasher, jestli smart lock mají též nefunkční?

Autor tohoto vlákna
Miramar1
Příspěvky: 5
Registrován: 29 pro 2017 11:59
Typ zařízení: Xperia

Re: XZ1 compact nefunkci Smart lock

#4

Příspěvek od Miramar1 » 02 led 2018 05:51

Díky za informace, mám ji od Vodafonu a už s firmwarem před tím to už taky nešlo. Poprvé jsem to nastavil a po restartu bílo. Já nahrával před 3 nedělema přes PC a furt stejný.

kryshtof
Příspěvky: 1
Registrován: 26 kvě 2015 13:57

Re: XZ1 compact nefunkci Smart lock

#5

Příspěvek od kryshtof » 02 led 2018 11:22

Workaround je vypnout smart lock v trusted agents, restartovat, pak ho zase zapnout
nicméně vydrží jen do dalšího restartu, pak je potřeba to udělat znovu...

huvicek
Příspěvky: 11
Registrován: 01 pro 2017 13:49
Typ zařízení: Xperia XZ1 Dual SIM

Re: XZ1 compact nefunkci Smart lock

#6

Příspěvek od huvicek » 02 led 2018 11:46

Ahojte,

to samé se mi děje na XZ1, FW. 47.1.A.15.51 - řeším taky restartem, potíž je i s fungováním GPS modulu, když je aktivní Smartlock :( je to celkem alchymie jak nastavit GPS (vysoká přesnost) a smartlock tak, aby spolu fungovaly :)

psal jsem na support, více méně poradili restart, zkusit nabootovat do nouzového režimu otestovat komponenty, případně provést tovární nastavení, nechce se mi do něj, ale budu muset zkusit :/

snad to třeba vyřeší aktualizací FW

M.
Odpovědět