Držák je velmi pevný, přitom je extrémně skladný. Na obrázcích mi držák přišel větší, jeho reálná velikost mě překvapila. Ale o velikost tady nejde, hlavní je funkčnost a tady Fixed Fix M2 exceluje. Máte k dispozici hned dvě možnosti, jak pomocí magnetů uchytit telefon k držáku. Pokud používáte u svého mobilního telefonu obal, pak je nejjednodušší cestou vložení kovové destičky mezi telefon a obal. Sám jsem zvolil právě toto řešení a funguje spolehlivě. Pokud obal nepoužíváte, můžete na svůj telefon naopak nalepit kovové kolečko, které rovněž zajistí spolehlivé propojení držáku a telefonu. Magnety jsou z mého pohledu ideálním řešením a zatím jsem velmi spokojen, magnetický držák Fixed Fix M2 tak mohu jedině doporučit. Jak se líbí vám?
Fixed Fix M2 je malý a šikovný držák do auta
-
Autor tohoto vlákna - Administrátor
Fixed Fix M2 je malý a šikovný držák do auta
Během léta spousta lidí cestuje na dlouhé vzdálenosti a pokud nechcete zbytečně bloudit, doporučuji používat navigaci. A pokud chcete mít v zorném poli, téměř jistě budete potřebovat držák do auta. Já jsem si do svého automobilu pořídil magnetický držák Fixed Fix M2 a zatím jsem skutečně velmi spokojen. Balení mě hodně překvapilo, ale výsledek je skvělý a pravděpodobně pořídím ještě jeden také rodičům.
Držák je velmi pevný, přitom je extrémně skladný. Na obrázcích mi držák přišel větší, jeho reálná velikost mě překvapila. Ale o velikost tady nejde, hlavní je funkčnost a tady Fixed Fix M2 exceluje. Máte k dispozici hned dvě možnosti, jak pomocí magnetů uchytit telefon k držáku. Pokud používáte u svého mobilního telefonu obal, pak je nejjednodušší cestou vložení kovové destičky mezi telefon a obal. Sám jsem zvolil právě toto řešení a funguje spolehlivě. Pokud obal nepoužíváte, můžete na svůj telefon naopak nalepit kovové kolečko, které rovněž zajistí spolehlivé propojení držáku a telefonu. Magnety jsou z mého pohledu ideálním řešením a zatím jsem velmi spokojen, magnetický držák Fixed Fix M2 tak mohu jedině doporučit. Jak se líbí vám?

-
- Typ zařízení: Xperia X Performance
Re: Fixed Fix M2 je malý a šikovný držák do auta
@Jozef Cmar
Co takhle nějakou recenzi na držák na kolo
Co takhle nějakou recenzi na držák na kolo

Držiačik je pekný, ale je použiteľný aj na phone, s používaným NFC a bezdrôtovým nabíjaním? Aktualne mám S7 a obe funkcie používam. Mám obavu, že kovová doštička bude tieto funkcie rušiť. Honzo, vedeli by ste to prosím vyskúšať. Prípadne má s tým niekto skúsenosť?
-
Sice nejsem Honza, ale zjistím. Držák na kolo tady mám taky, jen jsem v těch vedrech na kole moc nejezdil a nechci dělat recenzi bez testování...
Prepáč, síce som rodák z ČSSR, ale občas sa mi niektoré veci trošku pletú. Takže Honzu opravujem na Pepu, ale asi zostaneme pri Jozefovi. To bude najistejšie.
Ale k téme. Mám podobný držiak vyhliadnutý už dlhšie, ale obávam sa hlavne toho bezdrôtového nabíjania. NFC by snáď fungovať malo, aj keď to by som práve vedel ešte oželieť.
Ale k téme. Mám podobný držiak vyhliadnutý už dlhšie, ale obávam sa hlavne toho bezdrôtového nabíjania. NFC by snáď fungovať malo, aj keď to by som práve vedel ešte oželieť.
S bezdratem problem bude vzhledem k tomu jaka tam je ta desticka.Chtelo by to vyzkouset.Kazdopadne kov nebude idealni.
Ja doporucim drzaky iOttie. Drzi jak na skle tak na palubovce diky skvele prisavce co ma spodek lemovanej z takoveho materialu jako sou ty protizkluzove podlozky.Kdyz se to prisaje a zaroven tim i prilepi tak muzes tahat jak chces a neodpadne to.Ani v zime ci lete.Proste top drzaky. Navic jdou ovladat jednou rukou (vlozeni i vytazeni). Cena je trosku vyssi. iOttie dela i drzak s vestavenym bezdratem do auta....to jen takovej tip na kvalitku bez lepeni
Ja doporucim drzaky iOttie. Drzi jak na skle tak na palubovce diky skvele prisavce co ma spodek lemovanej z takoveho materialu jako sou ty protizkluzove podlozky.Kdyz se to prisaje a zaroven tim i prilepi tak muzes tahat jak chces a neodpadne to.Ani v zime ci lete.Proste top drzaky. Navic jdou ovladat jednou rukou (vlozeni i vytazeni). Cena je trosku vyssi. iOttie dela i drzak s vestavenym bezdratem do auta....to jen takovej tip na kvalitku bez lepeni

-
Tak jsem se na to poptal extra na reálné zkušenosti a stínit to prostě bude. Pokud by se destička vkládala jen mezi telefon a pouzdro a jindy tam nebyla, tak to problém není, ale napevno to prostě technicky fungovat nemůže.