Pomoc, Rady

První telefon z portfolia roku 2013 nabídne Android Jelly Bean i Dual SIM variantu

Bendik
Příspěvky: 7
Registrován: 12 čer 2013 15:52

Re: Pomoc, Rady

#21

Příspěvek od Bendik » 11 srp 2013 12:52

Moc děkuji za odpověď ale není to tam,ještě jsem koukal k ženě a té to taky zmizelo.Není možné že po aktualizaci navigaci přebraly mapy?

teofil
Příspěvky: 13
Registrován: 16 bře 2013 10:10

Re: Pomoc, Rady

#22

Příspěvek od teofil » 11 srp 2013 14:20

Dal som si aktualizovat a tiez mi to zmizlo. Je to priamo v mapach.

jmpo
Příspěvky: 10
Registrován: 30 dub 2013 08:16

Re: Pomoc, Rady

#23

Příspěvek od jmpo » 15 srp 2013 07:10

Neviem či aj niekto má taký problém ako ja, ale už sa mi to dnes stalo druhý krát. Vybehli mi nové aktualizácie aplikácií a začali sa samé aktualizovať. Po aktualizácií mi v menu zmizli niektoré aplikácie, ostalo tam len prázdne miesto. Vôbec netuším ktoré aplikácie sa stratili, respektíve sa mohlo stať že sa posunulo poradie, pretože na poslednej karte v menu mám akosi viac položiek a tiež poposúvané poradie. Ale aj tak sa mi zdá, že niečo sa z menu stratilo. Podľa všetkého nič dôležité, pretožie tie aplikácie čo používam tam mám a to je asi dôležité :). Máte niekto takúto skúsenosť? Neviete kde sa dá nastaviť aby sa mi aplikácie neaktualizovali automaticky ale len na moje povolenie? Dík.
Uživatelský avatar

ray
Příspěvky: 518
Registrován: 25 srp 2012 14:15
Bydliště: W Building 1-8-15, Konan, Minato-ku, 108-0075 Tokyo, Japan
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc, Rady

#24

Příspěvek od ray » 15 srp 2013 12:28

V nastavení Google Play.

stickluxis
Příspěvky: 2
Registrován: 01 črc 2013 20:33

Re: Pomoc, Rady

#25

Příspěvek od stickluxis » 26 srp 2013 17:47

Zdravím, chtěl bych se zeptat co znamená ,,varování zpráv,,? Co to je? Jak to vypnu? Vždy to zapípá jako sms a ukáže se toto. Předem díky je to otravné :(

teofil
Příspěvky: 13
Registrován: 16 bře 2013 10:10

Re: Pomoc, Rady

#26

Příspěvek od teofil » 30 srp 2013 22:38

Mas nastavene varovanie sprav v nastaveniach - Čítač SMS. Vypni to a uz Ta to nebude otravovat!

Winkl
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2013 16:36

Re: Pomoc, Rady

#27

Příspěvek od Winkl » 13 zář 2013 09:05

petaQ4 píše:Zdravím, chtěl by se poptat zda máte někdo podobný problém.
Po zakoupení telefonu jsem na ploše měl widget (fotografie video) je to takovej mlejnek co ukazuje fotky a videa z celého telefonu i SD karty :-)

Problém je, že mi na ploše zabíral místo asi 2x2 ikonky, pak jsem widget odstranil a když jsem ho chtěl zase vrátit tak již nevyžaduje plochu 2x2 ale 4x4 což je již půlka plochy stránky!
Widget nemá žádné nastavení ani neumožňuje změnu velikosti při podržení, nevíte jak je to možné?

Že by tam výrobce vložil widget v jiné velikosti než ho tam můžete vkládat pak vy?

Tak dneska jsem k tomu došel taky :O: . Smazal jsem ten původní a teď jen 4x4 a nejde zmenšit. Jsem vytočený jak hrom...našel jsi řešení?

Janne.j
Příspěvky: 1
Registrován: 26 zář 2013 12:31
Facebook profil: https://www.facebook.com/jana.b.zakovicova

Re: Pomoc, Rady

#28

Příspěvek od Janne.j » 26 zář 2013 13:52

Ahojky mám dotaz jak vymažu z hlavní stránky displae ikony co tam jsou?Je to děsně přeplácané a tak jsem ho již dostala...nemůžu na to přijít díky

teofil
Příspěvky: 13
Registrován: 16 bře 2013 10:10

Re: Pomoc, Rady

#29

Příspěvek od teofil » 26 zář 2013 16:59

Podrž chvíľku ikonu, ktorú chceš vymazať! Dolu sa Ti objaví koš, tak ju naň potiahni a pusti!

Petr211
Příspěvky: 3
Registrován: 24 zář 2013 19:04

Re: Pomoc, Rady

#30

Příspěvek od Petr211 » 28 zář 2013 21:14

Ahoj
zakoupil jsem si nový telefon doteď jsem měl jen ty obyčejné a potřeboval bych poradit ohledně připojení wifi doma jsem se normálně připojil a jelikož pracuji v zahraničí potřeboval bych se připojit i zde konkrétně v Dánsku máme tu net a po zadání hesla mi to napiše k té zadané síti uloženo,zabezpečeno WPA/WPA2 a nic se neděje tak jsem se chtěl zeptat jestli je tam nějaký fígl na to aby to fungovalo i v zahraničí a nebo dělám něco špatně za jakoukoliv radu předem děkuji.Petr
Uživatelský avatar

ray
Příspěvky: 518
Registrován: 25 srp 2012 14:15
Bydliště: W Building 1-8-15, Konan, Minato-ku, 108-0075 Tokyo, Japan
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc, Rady

#31

Příspěvek od ray » 28 zář 2013 22:30

No v zahraničí se připojit samozřejmě normálně můžeš. Něco je někde špatně.
Také to může být ,,nekompatibilitou routeru,, s čím Sony docela bojuje.

Petr211
Příspěvky: 3
Registrován: 24 zář 2013 19:04

Re: Pomoc, Rady

#32

Příspěvek od Petr211 » 28 zář 2013 22:48

Ahoj moc děkuji za reakci asi tam bude něco špatně protože kolegové co mají taky sony měli s připojením taky problém ale rozchodili to jen už nevědí jak.Ale jinak děkuji Petr
Uživatelský avatar

ray
Příspěvky: 518
Registrován: 25 srp 2012 14:15
Bydliště: W Building 1-8-15, Konan, Minato-ku, 108-0075 Tokyo, Japan
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc, Rady

#33

Příspěvek od ray » 28 zář 2013 22:52

Zkus ještě tu síť odebrat. Mělo by to jít, že podržíš na ní prst a vybereš volbu.
Pak restart telefonu a znovu přidat.
Jinak mě na dálku takhle nic jiného nenapadá.

philipz
Příspěvky: 120
Registrován: 15 pro 2012 15:43

Re: Pomoc, Rady

#34

Příspěvek od philipz » 29 zář 2013 14:56

Jeste by na tom WiFi routeru mohl byt nastaven MAC filtr..

Petr211
Příspěvky: 3
Registrován: 24 zář 2013 19:04

Re: Pomoc, Rady

#35

Příspěvek od Petr211 » 29 zář 2013 22:28

Ahoj taky jsem se to někde dočetl a je možný nějaký návod jak s Filtrem naložit nejsem expert přes počítače ale snad bych to mohl zvládnout a nebo aspoň někomu vysvětlit co bych potřeboval jinak moc děkuji za radu.
Dám vědět jak jsem to zvládnul díky moc. petr

philipz
Příspěvky: 120
Registrován: 15 pro 2012 15:43

Re: Pomoc, Rady

#36

Příspěvek od philipz » 30 zář 2013 10:06

MAC filtr je administrativni opatreni na WiFi routeru, takze ho muze nastavovat/menit ten, kdo na nej ma pristup.
Zjisti si od kolegu, jestli to pripojeni nakonec rozbehali sami, nebo po dohode se spravcem.

Bendik
Příspěvky: 7
Registrován: 12 čer 2013 15:52

Re: Pomoc, Rady

#37

Příspěvek od Bendik » 30 zář 2013 10:49

Podobný problém jsem řešil se Samsungem . Moje Xperia E se k mojí wifi přihlásila bez problému.Samsung S duos nikoliv.Vše probíhalo tak, že wifi našel přihlásil se, ale nešli přes ní data.Problém byl ve špatném zapojení wifi routeru,který používám jen jako switch.

sidula1
Příspěvky: 1
Registrován: 08 črc 2014 15:11

Re: Pomoc, Rady

#38

Příspěvek od sidula1 » 08 črc 2014 15:58

Ahoj,

chcem sa opytat ci by si nevedel poradit,mam sony xperia e-dual a problem s nastavenim siete na nasu domacu wifi-pred tyzdnom mi to este vsetko islo aj whats app a zrazu /neviem ci to je tym ze som aktualizovala nejaku novu verziu niecoho / sa mi neda pripojit,resp.stale pise ze ulozene a zapezpecene WEP,hoci mi svieti modra kolonka wifi pripojena nie som a signal ukazuje tiez dobry a neviem cim to je uz som s tym bola aj v O2 ale nic,pozrel letmo do toho a ze odpojte a zapojte po 5 min. wifi-nepomohlo ,som zufala lebo nemam ani tusenie co by to mohlo byt,ak by si vedel nejaky typ v com to "vazi"velmi by som ti bola povdacna,lebo nemozem pouzivat ani whats app.
Dik Sidi/moj mail-sidula1@azet.sk/

Radys
Příspěvky: 3
Registrován: 21 črc 2014 09:32

Re: Pomoc, Rady

#39

Příspěvek od Radys » 21 črc 2014 09:36

Zdravím,
nemůžu přijít na to jak provést printscreen. Jednou se mi to podařilo když jsem dával mobil do držáku v autě tak mi to sejmulo zamknutou obrazovku ale jak se mi to podařilo to netuším.
Nevíte někdo jak na to ?
Děkuji

Terne
Příspěvky: 465
Registrován: 29 čer 2013 23:05

Re: Pomoc, Rady

#40

Příspěvek od Terne » 21 črc 2014 09:51

Podrz soucasne tlačítko vypínání a snížení hlasitosti...

Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk
Odpovědět