Root na 5.1.1 XZ

Vlajková loď pro rok 2013 nabízí čtyřjádrový procesor a displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů
Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
onufri
Příspěvky: 246
Registrován: 13 led 2012 15:45
Bydliště: Broumov

Root na 5.1.1 XZ

#1

Příspěvek od onufri » 13 lis 2015 11:15

Root na 5.1.1 LL
stahujte z odkazu dole , ne z návodu na instalaci

http://forum.xda-developers.com/xperia- ... 0-t3151618
Asus P525,SX1,N97,Lt15i Arc,Lt28h Ion ,C6603 Yuga Z, SmartWatch 2 , LG G Flex 2

Cenzzor
Příspěvky: 311
Registrován: 31 pro 2013 11:26

Re: Root na 5.1.1 XZ

#2

Příspěvek od Cenzzor » 21 lis 2015 17:27

mas to odzkousene?
Uživatelský avatar

Jozef Cmar
Administrátor
Příspěvky: 11034
Registrován: 18 pro 2011 09:50

Re: Root na 5.1.1 XZ

#3

Příspěvek od Jozef Cmar » 21 lis 2015 17:51

Dle komentářů na XDA to běží
Obrázek
Uživatelský avatar

afilip
Příspěvky: 74
Registrován: 17 kvě 2012 21:36
Facebook profil: https://www.facebook.com/ales.filip.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Root na 5.1.1 XZ

#4

Příspěvek od afilip » 18 pro 2015 16:10

Nejde to. Teď jsem to zkoušel :evil:

nemoj
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2014 09:49

Re: Root na 5.1.1 XZ

#5

Příspěvek od nemoj » 18 pro 2015 16:32

Mám to odzkoušené . Funguje to .
Uživatelský avatar

afilip
Příspěvky: 74
Registrován: 17 kvě 2012 21:36
Facebook profil: https://www.facebook.com/ales.filip.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Root na 5.1.1 XZ

#6

Příspěvek od afilip » 18 pro 2015 17:00

nemoj píše:Mám to odzkoušené . Funguje to .
To je divné. Mám stock rom 10.7.A.0.222, a zkouším jak ver. 4.5 tak 4.6 a nedaří se. Kterou jsi použil verzi? Prošlo to napoprvé?

nemoj
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2014 09:49

Re: Root na 5.1.1 XZ

#7

Příspěvek od nemoj » 18 pro 2015 18:10

Také Mám stock rom 10.7.A.0.222

použil jsem V.4,6 a bez problému .

Cenzzor
Příspěvky: 311
Registrován: 31 pro 2013 11:26

Re: Root na 5.1.1 XZ

#8

Příspěvek od Cenzzor » 18 pro 2015 22:59

je to funkcni zkousel jsem to...
Uživatelský avatar

afilip
Příspěvky: 74
Registrován: 17 kvě 2012 21:36
Facebook profil: https://www.facebook.com/ales.filip.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Root na 5.1.1 XZ

#9

Příspěvek od afilip » 19 pro 2015 14:58

Takže můj postup:
Tovární nastavení + výmaz úložiště. Instalace nového firmware 10.7.A.0.222.
Pokus o root pomocí verze 4.6 - vždy to došlo do cca 70%, a napsalo to, že root není možný.
Pokus s verzí 4.5 - to samé. Vždy to okolo 70% napsalo, že root nejde.
Když jsem si přečetl, že to jde, tak znovu instalace 10.7.A.0.222 jako "oprava telefonu", tzn. že to vymazalo všechna data.
Root verzí 4.6 - napodruhé to prošlo :D

nemoj
Příspěvky: 6
Registrován: 24 úno 2014 09:49

Re: Root na 5.1.1 XZ

#10

Příspěvek od nemoj » 19 pro 2015 15:05

Tak hlavně že se povedlo .
Já jsem vubec tov.nastavení nedával , telefon jak byl po mé aktualizaci na firmware 10.7.A.0.222. šlo to hned napoprvé
Uživatelský avatar

fisik
Příspěvky: 118
Registrován: 06 led 2014 16:11

Re: Root na 5.1.1 XZ

#11

Příspěvek od fisik » 19 pro 2015 20:43

neni jednodussi flashnout kitkat, ten rootnout pomoci beznych programku, hodit recovery a nahrat rootnutou 5.1.1?
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Z“