Xperia Z 5.1.1 a app Horizon Go
Xperia Z 5.1.1 a app Horizon Go
zdravím všechny příznivce zetka.měl bych prosbu,jestli někomu z vás běhá v zetku nebo v jiném sonymobile tato aplikace.zkoušel jsem plno možností a nejede a nejede.na netu jsem se dočetl,né z českých stránek,že na vině této aplikace není root ale xposed framework samotný.na svém primárním mobilu mám 5.1.1 eXistenZ 3.1.0 a ta už má xposed v instalačce.každopádně za všechny rady a tipy budu vděčný,když se o nějaký krůček posunu dál.děkuji předem
Re: Xperia Z 5.1.1 a app Horizon Go
Na Z1 bez rootu a xposed běhá v pohodě, přes Wi-Fi i mobilní síť.

Xperia Z1 Purple
Tapatalk4

Xperia Z1 Purple
Tapatalk4
♥ Xperia ™ Z1 ☎
nainstalovat a spustit aplikaci mi jde,nejdou mi spustit kanály,ukončí se sama při spuštění playeru.nevím kde je chyba,player mám vlc,ale Horizon Go má svůj player,mě by spíš zajímalo,jestli se nedá nějak obejít ta apka
Mě apka jede bez problému, jak na Zku, tak na Z2ce tabletu. I po poslední aktualizaci.
Arc S, Z, Z3, XZ, SW, SW 2, SW 3, SBH20, SBH60, CP-ELSW
OK.ale spíš bych chtěl vědět jak jsou na tom ty co mají root popř.xposed
Tak sem si to kvůli tobě nainstaloval.
Z2,root,xposed...Staženo, nainstalovano a běží to,nic nepadá...akorát sem se nepřihlásil, jinak v pohodě....
Odesláno z mojí Xperia Z2

ty brďo fakt jo?tak nevím kde je zakopanej pes,při spuštění jakéhokoliv kanálu spadne,nevím jestli je problém v rom nebo někde jinde.jakou máž verzi rom?
Vadí právě root - já mám na tabletu ještě starou verzi, která běhá i na rootnutém zařízení. Naštěstí byla zálohovaná; po aktualizaci mi nová verze napsala na rovinu, že na rootnutém zařízení není schopno UPC ochránit obsah a že tedy nepoběží.
Tak si před každou aktualizací hlídám, abych Horizon oddělil od marketu a nezaktualizovala se mi ta běžící verze...
A na Huawei P7 Xposed nechodí, tudíž to tam nemám. A Horizon taky neběží, protože detekoval root. Resp. se rozběhne, ale při pokusu o přihlášení se zablokuje a odmítne pracovat.
Tak si před každou aktualizací hlídám, abych Horizon oddělil od marketu a nezaktualizovala se mi ta běžící verze...
A na Huawei P7 Xposed nechodí, tudíž to tam nemám. A Horizon taky neběží, protože detekoval root. Resp. se rozběhne, ale při pokusu o přihlášení se zablokuje a odmítne pracovat.
Naposledy upravil(a) vovi dne 03 úno 2016 06:38, celkem upraveno 2 x.
Huawei Ascend P7 (5.1.1 - B852, EMUI 3.1, rooted)
Xperia V LT25i (uniQu3 1.1 - Dark LIME 2)
7" tablet Prestigio PMT5777 3G (JB 4.2.2)

Pokud se nepřihlasíš , tak ti aplikace nedovolí přehrávat videa. Tím pádem nemůžeš psát, že ti aplikace funguje.ipkisek píše:Tak sem si to kvůli tobě nainstaloval.Z2,root,xposed...Staženo, nainstalovano a běží to,nic nepadá...akorát sem se nepřihlásil, jinak v pohodě....
![]()
Xperia Z1 Purple
Tapatalk4
♥ Xperia ™ Z1 ☎
Aha,tak to se omluvuju...zkusim to ještě jednou...Edit..tak to nezkusim,nevěděl sem,že musím mit účet u UPC...myslel sem,ze pada ta aplikace pri spuštění... Tak se omlouvam

Ta poslední verze, které nevadil root ani Xposed, byla Horizon GO 2.1.5.
Ale já ji provozuju pod JB 4.2.2, takže netuším, jestli by byla kompatibilní i s KK.
Ale já ji provozuju pod JB 4.2.2, takže netuším, jestli by byla kompatibilní i s KK.
fakt jo.a máš zálohu?zkusil bych jí jestli pojede na 5.1.1vovi píše:Ta poslední verze, které nevadil root ani Xposed, byla Horizon GO 2.1.5.
Problemem je xposed a ne root, na rootnutem zarizeni horizon jede bez problemu, ne zarizeni kde je xposed uz nejde spustit porad.

a dá se to nějak obejít?v xposed je rootcloak,ale není kompatibilní s mou rom
Apku mám vytaženou na počítači v práci - v pondělí ti ji někam uložím.djpupeeck píše:fakt jo.a máš zálohu?zkusil bych jí jestli pojede na 5.1.1
ok.díky.zkusím.marně zkouším to obejít,ale bez xposed se mi žít nechcevovi píše:Apku mám vytaženou na počítači v práci - v pondělí ti ji někam uložím.djpupeeck píše:fakt jo.a máš zálohu?zkusil bych jí jestli pojede na 5.1.1

Jestli máš existenz 3.1.0 tak ta v sobě nemá xposed, všechny vychytávky sou integrovaný přímo v nastavení. Musíš si ho nahrát sám aby si ho měl xposed funkční.
@djpupeeck: Tak co, funguje to?