Neviem pripojiť Fit náramok

Vlajková loď pro rok 2013 nabízí čtyřjádrový procesor a displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kyaro
Příspěvky: 26
Registrován: 02 říj 2013 23:16

Neviem pripojiť Fit náramok

#1

Příspěvek od kyaro » 06 bře 2016 21:44

Zdravím,
mám taký Fit náramok z Číny a neviem ho spárovať s mobilom.Mobil náramok nájde,ale nespáruje.S iným mobilom značky Samsung to funguje bez problémov.Takže chyba nieje v náramku.S inými smart hodinkami to ide bez problémov, aj v aute sa spojím bez problémov.Takže aj v mobile bluetooth funguje.... Náramok je spárovatelný aj s Androidom aj na IOS.Ja len či neviete niečo poradiť, nejakú fintu...Dik
Uživatelský avatar

afilip
Příspěvky: 74
Registrován: 17 kvě 2012 21:36
Facebook profil: https://www.facebook.com/ales.filip.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#2

Příspěvek od afilip » 07 bře 2016 09:49

Já mám taky "taký Fit náramok z Číny", a spárovat mi šel normálně.

Autor tohoto vlákna
kyaro
Příspěvky: 26
Registrován: 02 říj 2013 23:16

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#3

Příspěvek od kyaro » 07 bře 2016 22:06

Zaujímavé, iné hodinky z Číny mi idú bez problémov... Asi ich opravím kladivom :D

edy
Příspěvky: 34
Registrován: 25 bře 2014 11:48

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#4

Příspěvek od edy » 20 dub 2016 22:09

ja som mal sony smartband, po poslednom update androidu, bola to bezpecnostna zaplata, sa mi nepodarilo mat naraz zapnuty bluetooth a wifi, mozno teda skus vypnut wifi ci to nie je ten isty problem.

Autor tohoto vlákna
kyaro
Příspěvky: 26
Registrován: 02 říj 2013 23:16

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#5

Příspěvek od kyaro » 04 kvě 2016 21:17

Nejde ani bez wifi,zatial používam smart hodinky tie mi idú :-)))
Uživatelský avatar

afilip
Příspěvky: 74
Registrován: 17 kvě 2012 21:36
Facebook profil: https://www.facebook.com/ales.filip.7
Kontaktovat uživatele:

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#6

Příspěvek od afilip » 05 kvě 2016 19:22

Kdybys možná napsal, co je to za náramek, tak bychom ti poradili. Ale odpověď na dotaz "mám nějaký náramek a nefunguje" mi nenašla odpověď ani křišťálová koule 8)

Autor tohoto vlákna
kyaro
Příspěvky: 26
Registrován: 02 říj 2013 23:16

Re: Neviem pripojiť Fit náramok

#7

Příspěvek od kyaro » 07 kvě 2016 18:07

To bude problém v samotnom náramku,je to nejaký No name z Chiny.....Zatial som ho iba raz dokázal pripojiť na nejakom mobile, potom sa to už nepodarilo na žiadnom telefóne, čo som skúšal.....
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Z“