Ahoj všichni, včera jsem pořídila XSP, provedla aktualizaci a dneska jsem si všimla problému se signálem. V místech, kde u jakéhokoliv jiného tel. mám signál ( i plný ) tak SP mi háže červený křížek, vždy jen na pár sekund ( cca 5 ) ale dost často. Z toho zase funguje naprosto v pohodě, i v místě, kde hodila dřív křížek, nějak to nechápu a netuším kde hledat problém.
Děkuji za rady.
Ještě jeden dotaz, dá se nějak ovlivnit světlost displeje? Zdá se mi displej hodně takový pobledlý, prosvětlený až moc, líbilo by se mi jakoby tmavší pozadí, dá se to nějak změnit? A ještě prosím dá se změnit vyzvánění budíku ( u této otázky si připadám jako trumpeta, ale prostě tuto možnost v nastavení u budíku, když si jej večer nastavuji, nemám prosvětlenou )
Ještě jednou díky, jinak telefonek šlape hezky, příjemný do ruky a kupodivu na něm píšu snad s nejmíň počtem chyb

už se těším na aktualizaci 4.3 snad přinese vylepšení foťáku, ten mě mrzí nejvíc
Teď jsem si něčeho všimla ohledně toho signálu - padá když používám chat např. talk, FB....