Jak na nejnovější Android 5.0.2 pro Sony XPERIA Z1
Re: Jak na nejnovější Android 5.0.2 pro Sony XPERIA Z1
Udelal jsi cistou aktualizaci? Wipe atd?
Jo přes PC companion, jsem Toť aktualizoval a hotovo.
Zdravím a prosím o radu. Mám 14.4.A.0.157 ( 1276-4318_R1C). Rooted, lock bootloader. Kdybych přes Flashtool nahrál Customized DE 14.5.A.0.242 / R1D s full wipe, přijdu o Root + DualRecovery? Jestli ano, radši ještě počkám, až bude na 5.0 root bez odemkn. bootloaderu. A ještě jeden dotaz. Půjde mi po aktualizaci na Lollipop vše obnovit ze zálohy Titanium Backup? Díky za rady.
Sony Xperia (E6653), Android 7.1.1 Vodafone DE, 32.4.A.1.54. TWRP v3.2.1, SuperSU 2.82.
Zdravím chci se zeptat udělal sem čistou instalaci PT customizaci lollipop přes flashtool s wipe je možné aby mi v telefonu zůstal root co sem dělal na kitkatu? Root sem dělal podle tohoto návodu a root checker mi ukázal na lollipopu že by měl být root aktivní 

Xperia XZ1 Compact - Blue
Vše je dobré ale příjem signálu mi ukazuje všude 1 čárku tam kde jsem měl plný signál O2 na KitKatu. A co vy?
-
Zdravím. Mám problém. Při instalaci mi flashtool hlasí chybu Processing of loader.sin finnished with errors. Nic víc. Ovladače mám nainstalovaný a netuším, co je tohle za chybu a jak se jí zbavit, abych si úspěšně updatoval android. Díky za rady
mas poslednu verziu Flashtool, aky mas windows ?
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank
-
Flashtool mám 0.9.15.8 nebo tak nějak . Nejsem zrovna u počítače. A windows 7
skus este raz stiahnut FTF a s tym to spravit
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank
Pánové, prosím Vás pokus aktualizaci provedu podle návodu co je v tomto vláknu. Budu mít telefon v češtině? Děkuji za odpověď
Moc díky!! Už stahuju..A ještě jedna asi hloupá otázka, pokud vyjde další update tak mě mobil sám upozorní.?
davson, upozorni, ale iba ak vide pre ten region, ktory sa nahras do telefonu. Ak das RU verziu, upozorni ta, ked vide nova RU verzia
To je taky důležitá informace, takže jakmile najdu pro náš region tak přehrávám..
Takže Sony nejspíše udělila měsíční celozávodní dovolenou a pro zbylé regiony bude k dispozici Lolipop až v červnu 

Díky pánové, už mám "lízo". Nevím jestli hledám špatně ale najdu někde v menu nastavení notifikační diody.?
-
Autor tohoto vlákna - Administrátor
Zdravím,
postupoval jsem podle návodu a vše proběhlo v pořádku. Problém nastal až když jsem chtěl telefon opět zapnout. Zavibroval, začala se přehrávat uvítací melodie, ale displej nenaskočil. Prostě tma. Vypadá to, že telefon funguje normálně jen displej nespolupracuje. Nekdo nejakej nápad co stím nebo rovnou reklamace?? Díky za odpověď
postupoval jsem podle návodu a vše proběhlo v pořádku. Problém nastal až když jsem chtěl telefon opět zapnout. Zavibroval, začala se přehrávat uvítací melodie, ale displej nenaskočil. Prostě tma. Vypadá to, že telefon funguje normálně jen displej nespolupracuje. Nekdo nejakej nápad co stím nebo rovnou reklamace?? Díky za odpověď
uz sa to jednemu stalo a pomohla mu bud oprava FW alebo navrat na KK
Oprava FW přes sony PC Companion??
edit: Tam mi to píše: "Pro vaše zařízení není k dispzici žádný software"
edit: Tam mi to píše: "Pro vaše zařízení není k dispzici žádný software"