To je zvláštní, protože by to mělo reagovat jen na dotyk něčeho vodivého, což látka není, leda jestli nevkládáš mobil do kapsy displejem k noze a přes látku se to nějak nechytaloEkky píše:Já tu možnost mám a asi bych nedoporučoval.... Má to tendence reagovat i v kapse. Takže se telefon sám odemkne a veselé si pak dělá co chce...
Jednou sem to zkusil a přesně to se mi stalo,takže sem to zase honem rychle vypnul.
Je to problém na úrovni HW/kernelu. U našich tel. nelze permanentně aktivovat dotykovou vrstvu tak, aby se nezvýšila výrazným způsobem spotřeba, proto nic takového pro Z1C neexistuje.Rendy píše:Aha, já měl za to, že je to pouze nějaká softwarová záležitost, ale jen ji nechtějí pro Z1 uvolnitkaždopádně díky i za tyto tipy!
Vsadím se, že je to ten druhý případ. Kapacitní dotyková vrstva je poměrně hodně citlivá a vodič (tj. i kterékoliv část těla) je schopna detekovat na poměrně velkou vzdálenost až několika mm! Což v kombinaci s nedokonalým SW, který není schopen dostatečně dobře rozpoznat rozdíl mezi prstem a stehnem/hýždí vyústí ve výše popisované problémyRendy píše:To je zvláštní, protože by to mělo reagovat jen na dotyk něčeho vodivého, což látka není, leda jestli nevkládáš mobil do kapsy displejem k noze a přes látku se to nějak nechytalo