Xperia M2 a Android 5.1

Veliký displej a čtyřjádrový procesor za rozumnou cenu
Odpovědět

Skorpiones
Příspěvky: 33
Registrován: 16 úno 2015 19:26

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#201

Příspěvek od Skorpiones » 26 říj 2015 18:36

Zjistlil jsem když nechám zaplou wifi i když ji nevyužívám výrazně se mi prodlouží výdrž barerie...nedává to logiku ale je to tak:-)

deetron
Příspěvky: 135
Registrován: 30 pro 2013 21:01

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#202

Příspěvek od deetron » 27 říj 2015 16:20

tak a už jsem se nasr.. lolipop šel z telefonu pryč. ač s těžkým srdcem mám znova 4.4.4 upravený k obrazu svému. poslední kapka byla to že jsem ho nemohl spárovat s tv přes trhow
snad brzo vše opraví at si ho tam můžu s radostí zase dát :)

Yari
Příspěvky: 132
Registrován: 06 srp 2014 10:21

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#203

Příspěvek od Yari » 27 říj 2015 17:03

To Deetron
Připravuje se na XDA ROM Z4 v.4.0 pro M2, používal jsem před 5.1.1 verzi 3.0 lite a spokojenost, verze 4.0 má být na 5.1.1,tak už se těším až bude, určitě vyzkouším :)

deetron
Příspěvky: 135
Registrován: 30 pro 2013 21:01

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#204

Příspěvek od deetron » 28 říj 2015 15:40

tak to je super zpráva, taky jsem ji před tím používal
Uživatelský avatar

filipino
Příspěvky: 1074
Registrován: 06 led 2012 23:40
Facebook profil: https://www.facebook.com/cajova.vila
Bydliště: Třinec \m/

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#205

Příspěvek od filipino » 28 říj 2015 21:05

Jsem z5 na 4.4.4... Hlavně kvůli foto a GPS

Odesláno z mého D2403 pomocí Tapatalk
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huawei P10
Huawei P8 / REFUND
Huawei P8 Lite
Xperia M2 Aqua / REFUND
Xperia L
Xperia U / SOLD
Xperia Mini Pro / R.I.P.
Xperia Mini

squrrel
Příspěvky: 102
Registrován: 09 úno 2015 17:35
Typ zařízení: M2, M4 Aqua

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#206

Příspěvek od squrrel » 29 říj 2015 12:58

presne tak zpet na 4.4.4 ,tohle je zasadni problem lollipopu,bez toho nejde fungovat :)
Uživatelský avatar

Tlapa
Příspěvky: 217
Registrován: 19 srp 2012 12:19

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#207

Příspěvek od Tlapa » 29 říj 2015 13:14

Už jsem taky zpátky...
Ericsson 2618, Siemens C35, Siemens C45, Siemens ME45, Sony Ericsson V630, Sony Ericsson C702, Sony Ericsson Live, Sony Xperia M2 Aqua, Xperia Z1 compact, Xperia XZ1 compact

novotnj
Příspěvky: 33
Registrován: 14 led 2013 07:19
Bydliště: Nedakonice

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#208

Příspěvek od novotnj » 29 říj 2015 13:39

Zkoušel někdo párovat kontakty v telefonu a kontakty z Facebooku? Hlavně mi jde o fotky kontaktu. U Kk fungovalo a u LP to nemůžu načíst. Ani se mi neobjevujou kontakty fb v adresáři.

Odesláno z mého D2303 pomocí Tapatalk
SE T10 > SE T65 > SE T630 > SE K750 > SE C702 > Xperia X8 > Samsung Galaxy Mini > Prestigio PAP4044DUO > Xperia M2

georgik
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2015 07:13

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#209

Příspěvek od georgik » 29 říj 2015 15:09

Mám 5.1.1. v mé M2.
A dnes jsem zkusil opět navigaci a překvapilo mne , že fungovala naprosto bez problému. Zkusil jsem jak offline Nokia HERE, tak Google mapy. Obojí zaplé v režimu: Poloha pouze zařízení.
O víkendu jsem aktualizoval nabídku ve What's New, a v Google Play nějaký Android System WebView. Jestli je to kvůli tomu, tak to fakt nevím.
Znovu to ještě zkusím na delší vzdálenosti. Dnes to bylo cca 8km.

squrrel
Příspěvky: 102
Registrován: 09 úno 2015 17:35
Typ zařízení: M2, M4 Aqua

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#210

Příspěvek od squrrel » 29 říj 2015 17:10

no to by me zajimalo jestli stim nema neco docineni Android System WebView :)

rezzba
Příspěvky: 76
Registrován: 26 črc 2012 16:12

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#211

Příspěvek od rezzba » 30 říj 2015 00:06

Děkuji kluci,že jste to pěkně otestovali a já se nemusím rozčilovat.

georgik
Příspěvky: 5
Registrován: 15 říj 2015 07:13

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#212

Příspěvek od georgik » 30 říj 2015 08:36

Tak bohužel, navigace cestou z práce opět na prd. Telefon jsem před tím ještě restartoval, ale opět stejná chyba- neustálé výpadky.
Je možné, že v určitém režimu zapnutí navigace funguje.

Když včera fungovala,udělal jsem toto:1. Zapnutí polohy,následně přepnutí do: vyhledávat pouze v zařízení.
2. na zkoušku jsem zapnul Endomondo tracker- ten fungoval.
3. Zapnutí navigace, a ta k mému úžasu fungovala také.

Odpoledne po tom restartu -na piču. Takové testování mne ale vůbec nebaví, telefon prostě nefunguje na 100%.
Uživatelský avatar

Mirek_M2
Příspěvky: 166
Registrován: 15 zář 2015 17:36

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#213

Příspěvek od Mirek_M2 » 02 lis 2015 14:52

Tak už jsem taky přešel zpátky na 4.4.4.
Důvod: fotoaparát, GPS, snížená celková hlasitost telefonu.

Samozřejmě pokud vyjde oprava s radostí znovu updatuji ;-)

Jen by mě zajímalo zda ještě odflákli další model nebo pouze ten, který kupodivu nás všech updatovali na 5.1, střední třídu.

Odesláno z mého D2303 pomocí Tapatalk
Xperia Z5
xperia M2
xperia SOLA

rezzba
Příspěvky: 76
Registrován: 26 črc 2012 16:12

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#214

Příspěvek od rezzba » 03 lis 2015 15:41

Třeba ta hlasitost mě štvala i u 4.4.4 Zatímco ostatní telefony řvaly tak můj nebyl slyšet ani na ten poslední zesilovací dílek,který to najednou skokově zesílí o x procent. Pak mně jednou telefon vypadl,byl v obalu a díky sluchátkům se jenom zhoupl,ale bohužel urval půlku té sítky na spodu.Hledal jsem na netu a sehnal jenom na Z a ta byla nějaká krátká,neví nękdo kde jí objednat? Jinak teda jsem zbytek strhnul a pod tím taková černá izolepa nebo co a tu jsem serval taky :-) a teď? Telefon mám zesílen na půl a řve víc jak Samsung a už opravdu nehrozí,že neuslyším zvonění. :D

seriff
Příspěvky: 7
Registrován: 26 úno 2015 09:05

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#215

Příspěvek od seriff » 03 lis 2015 16:43

s tou spodní "síťkou" mám taky problém, ale s*** kašlu na to , a myslím že se to někde tady už řešilo snad jiný vlákno, jinak až budu mít čas tak šup zpátky na KK, bez foťáku jsem ve škole ztracenej 8)

novotnj
Příspěvky: 33
Registrován: 14 led 2013 07:19
Bydliště: Nedakonice

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#216

Příspěvek od novotnj » 06 lis 2015 10:07

Prosím, můžete mi někdo poradit, jak vypnout tu zas... hlášku o tom že mám využito 75% interní paměti ? Mám tak 700 Mb volné a pořád to vyskakuje. I když to uvolním na 1 GB. Nic jinéh nedělám než mažu hlášku. Mám LP 5.1
SE T10 > SE T65 > SE T630 > SE K750 > SE C702 > Xperia X8 > Samsung Galaxy Mini > Prestigio PAP4044DUO > Xperia M2

monasterr
Příspěvky: 3
Registrován: 06 lis 2015 20:39

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#217

Příspěvek od monasterr » 06 lis 2015 20:42

tak po instalaci lízátka šla do háje GPS a výdrž baterie (z 2-3 dnů na 1,5 dne). Co poradí moudří a zkušení? je nějaká záplata? nebo downgrade?
Uživatelský avatar

TomasARN
Příspěvky: 4077
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#218

Příspěvek od TomasARN » 07 lis 2015 00:24

Zaplata este nie je
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank
Uživatelský avatar

filipino
Příspěvky: 1074
Registrován: 06 led 2012 23:40
Facebook profil: https://www.facebook.com/cajova.vila
Bydliště: Třinec \m/

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#219

Příspěvek od filipino » 09 lis 2015 11:09

znepokojuje mě, že je po opravném fw stále pusto-prázdno... :%) :%)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huawei P10
Huawei P8 / REFUND
Huawei P8 Lite
Xperia M2 Aqua / REFUND
Xperia L
Xperia U / SOLD
Xperia Mini Pro / R.I.P.
Xperia Mini

Dusan74CZ
Příspěvky: 14
Registrován: 12 led 2015 08:03

Re: Xperia M2 a Android 5.1

#220

Příspěvek od Dusan74CZ » 09 lis 2015 14:16

Ahoj, mám dotaz z trošku jiného soudku. Na Kit Katu jsem mohl vložit na displej ikonku s funkcí na vypínání, nebo tlumení zvuku. Tady jí teď nemohu najít. Jsem jen levej, nebo tam nikde již není? Není ani na stahovací liště. Nechce se mi to stahovat bočním tlačítkem. Díky za radu :fool:
Odpovědět

Zpět na „XPERIA M2/M2 Dual/M2 Aqua“