Root = problémy se signálem

Nástupce modelu XPERIA Z1 přináší 3 GB RAM
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#41

Příspěvek od KeezlaB » 10 srp 2016 22:14

A tady dnešní screen.. Jinak během měsíce jdu právě k Vodafonu od O2, tak jsem na to všechno zvědavý..
Obrázek

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) KeezlaB dne 11 srp 2016 21:45, celkem upraveno 1 x.
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

gen-an
Příspěvky: 140
Registrován: 24 lis 2012 19:25

Re: Root = problémy se signálem

#42

Příspěvek od gen-an » 11 srp 2016 20:44

Rovná čára je teda bez výpadku? O důkaz víc že je tam něco špatně, jestli je to špatným pokrytím nebo rušením je už otázkou...
Uživatelský avatar

Pepousek
Příspěvky: 1137
Registrován: 27 říj 2013 15:58
Bydliště: Karlovy Vary

Re: Root = problémy se signálem

#43

Příspěvek od Pepousek » 11 srp 2016 21:19

Rovná čára je stabilní signál! :)
NOKIA 7 plus 9.0 :good:
SONY XPERIA X 8.0.0 FW34.4.A.2.50 /DE - Záložní mobil
(Dříve - Sony Xperia Z, Z2, Z3)
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (GT P3110) RESURRECTION REMIX-5.0.2
LG G Pad 8.3 Android 5.0.2
Hodinky Huawei Watch Wear 2.0
ASUS ZenFone 2 Laser 32GB 6.0.1
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#44

Příspěvek od KeezlaB » 11 srp 2016 21:44

Tak dneska jsem přešel k jinému operátorovi (Vodafone) a nastavení sítě mám na GSM (což je 2G?) a toto je dnešní signál v práci.. Naprosto nestabilní.. Myslím že je problém v telefonu a nikoli v místě kde se nacházím. Co myslíte?

Obrázek

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#45

Příspěvek od KeezlaB » 13 srp 2016 06:37

Jak tedy nejlépe nastavit síť kvůli signálu? Nechám to pouze na GSM, což znamená pokud zapnu internet tak mi poběží na 2G sítí a pokud si v liště prepnu ještě na LTE tak potom poběží na LTE?

To LTE jinak musím mít vypnuté že?

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

marokanec
Moderátor
Příspěvky: 1556
Registrován: 20 lis 2013 14:26
Bydliště: Jižní morava

Re: Root = problémy se signálem

#46

Příspěvek od marokanec » 13 srp 2016 06:53

Ano. Musíš mít vypnuté. Prostě kromě dát musíš spustit LTE. Potom data pojedou na LTE.
SE K320i, SE D750i, Xperia E, Xperia L, Xperia Z, Xperia Z2
Odpovědět

Zpět na „XPERIA Z2“