Root = problémy se signálem

Nástupce modelu XPERIA Z1 přináší 3 GB RAM
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#41

Příspěvek od KeezlaB » 10 srp 2016 22:14

A tady dnešní screen.. Jinak během měsíce jdu právě k Vodafonu od O2, tak jsem na to všechno zvědavý..
Obrázek

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) KeezlaB dne 11 srp 2016 21:45, celkem upraveno 1 x.
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

gen-an
Příspěvky: 141
Registrován: 24 lis 2012 19:25

Re: Root = problémy se signálem

#42

Příspěvek od gen-an » 11 srp 2016 20:44

Rovná čára je teda bez výpadku? O důkaz víc že je tam něco špatně, jestli je to špatným pokrytím nebo rušením je už otázkou...
Uživatelský avatar

Pepousek
Příspěvky: 1113
Registrován: 27 říj 2013 15:58
Bydliště: Karlovy Vary

Re: Root = problémy se signálem

#43

Příspěvek od Pepousek » 11 srp 2016 21:19

Rovná čára je stabilní signál! :)
SONY XPERIA X 8.0.0 FW34.4.A.2.50 /DE - SwiftKey
(Dříve - Sony Xperia Z, Z2, Z3)
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (GT P3110) RESURRECTION REMIX-5.0.2
LG G Pad 8.3 Android 5.0.2
Hodinky Huawei Watch Wear 2.0
ASUS ZenFone 2 Laser 32GB 6.0.1
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#44

Příspěvek od KeezlaB » 11 srp 2016 21:44

Tak dneska jsem přešel k jinému operátorovi (Vodafone) a nastavení sítě mám na GSM (což je 2G?) a toto je dnešní signál v práci.. Naprosto nestabilní.. Myslím že je problém v telefonu a nikoli v místě kde se nacházím. Co myslíte?

Obrázek

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
KeezlaB
Příspěvky: 168
Registrován: 10 pro 2014 20:06
Bydliště: Praha

Re: Root = problémy se signálem

#45

Příspěvek od KeezlaB » 13 srp 2016 06:37

Jak tedy nejlépe nastavit síť kvůli signálu? Nechám to pouze na GSM, což znamená pokud zapnu internet tak mi poběží na 2G sítí a pokud si v liště prepnu ještě na LTE tak potom poběží na LTE?

To LTE jinak musím mít vypnuté že?

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Phone: Sony Xperia Z2 (White)
Tablet: Sony Xperia Tablet Z2 (Black)
Earphones: Sony MDR-NC31EM + Beats Pro
Accessories: Sony SmartBand SWR10 + Xiaomi MiBand
Uživatelský avatar

marokanec
Moderátor
Příspěvky: 1395
Registrován: 20 lis 2013 14:26
Bydliště: Jižní morava

Re: Root = problémy se signálem

#46

Příspěvek od marokanec » 13 srp 2016 06:53

Ano. Musíš mít vypnuté. Prostě kromě dát musíš spustit LTE. Potom data pojedou na LTE.
SE K320i, SE D750i, Xperia E, Xperia L, Xperia Z, Xperia Z2
Odpovědět