Nejde vypnout zámek displeje (LP)

Nejlepší telefon roku 2014
Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Dohnys
Příspěvky: 4
Registrován: 22 črc 2015 10:12

Nejde vypnout zámek displeje (LP)

#1

Příspěvek od Dohnys » 22 črc 2015 10:19

Mám systém Android 5.0.2. Na telefonu jsem měl od koupě nastavený zámek Tažením, pak jsem se po asi měsíci rozhodl zkusit si nastavit zámek Vzor, což nebyl problém. Problém ale je, že co jsem si nastavil ten zámek Vzor, tak už mi nejde nastavit zpět zámek Tažením.
Můžu ho změnit na jiný vzor nebo PIN nebo Heslo, ale možnosti Nic a Tažením jsou zablokované. Nechápu proč a nevím jak to odblokovat.
Doufám, že mi někdo poradí....
Uživatelský avatar

verbatim
Moderátor
Příspěvky: 1459
Registrován: 05 úno 2012 23:26
Typ zařízení: Xperia X lime gold
Bydliště: Praha

Re: Zámek displeje

#2

Příspěvek od verbatim » 22 črc 2015 10:31

Nastavení --> Zabezpečení --> Vymazat pověření (Odebrat všechny certifikáty)
1. Sony Xperia X + SONY MW 1 (SWHP)

2. Sony Xperia SP + ROOT + SONY MW 1 (SWHP)

3. Sony Xperia E4g + ROOT

Autor tohoto vlákna
Dohnys
Příspěvky: 4
Registrován: 22 črc 2015 10:12

Re: Zámek displeje

#3

Příspěvek od Dohnys » 22 črc 2015 10:41

verbatim píše:Nastavení --> Zabezpečení --> Vymazat pověření (Odebrat všechny certifikáty)
A nesmažou si tímto i všechny Důvěryhodná pověření systému(certifikáty CA)? Jich tam je snad stovka a nevím nevím co by to udělalo, kdyby se smazaly.
btw: To tak budu muset dělat pokaždé, když budu chtít změnit zámek ze Vzoru na Nic nebo Tažení?
Uživatelský avatar

verbatim
Moderátor
Příspěvky: 1459
Registrován: 05 úno 2012 23:26
Typ zařízení: Xperia X lime gold
Bydliště: Praha

Re: Zámek displeje

#4

Příspěvek od verbatim » 22 črc 2015 11:03

Nedoporučoval bych, kdybych s tím neměl dobrou zkušenost :) .

Opravdu tim odstraníš ten zámek...
1. Sony Xperia X + SONY MW 1 (SWHP)

2. Sony Xperia SP + ROOT + SONY MW 1 (SWHP)

3. Sony Xperia E4g + ROOT

speed.mb
Příspěvky: 8
Registrován: 22 črc 2015 23:18

Re: Zámek displeje

#5

Příspěvek od speed.mb » 22 črc 2015 23:24

Ahoj,
dnes se mi pri aktualizaci aplikací samovolně aktivoval zámek obrazovky(kresleni obrazce) Dříve jsem ho používal,ale nyní byl neaktivní. Nejde mi puvodní obrazec, a nedokážu to ani přes gmail...hláška typu ,,protoze googlu se padarilo overit ze zamek obrazovky neni kod nutný...,,
Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo radu jak doma telefon ,,oživit,,

Díky
Uživatelský avatar

TomasARN
Příspěvky: 4077
Registrován: 04 led 2014 22:56
Bydliště: Bratislava

Re: Zámek displeje

#6

Příspěvek od TomasARN » 23 črc 2015 08:06

Speed, to chces povedat, ze si aktualizoval aplikaciu a zrazu sa z nicoho nic aktivival vzor obrazovky? To snad nie
Sony Xperia Z5 Premium Gold, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 Compact, Sony Xperia E3 Lime, Sony Xperia SP, Sony Smartwatch SW2, Sony SBH 20, Sony MBH10, Sony CP-ELS powerbank

speed.mb
Příspěvky: 8
Registrován: 22 črc 2015 23:18

Re: Zámek displeje

#7

Příspěvek od speed.mb » 23 črc 2015 08:55

presne tak...myslim si ze doslo spise k nejake kolizi SW..protoze i zamek neukazuje caru tazeni obrazce jen tecky...vidim to bohuzel asi na prehrani SW...

Autor tohoto vlákna
Dohnys
Příspěvky: 4
Registrován: 22 črc 2015 10:12

Re: Zámek displeje

#8

Příspěvek od Dohnys » 23 črc 2015 16:01

speed.mb píše:presne tak...myslim si ze doslo spise k nejake kolizi SW..protoze i zamek neukazuje caru tazeni obrazce jen tecky...vidim to bohuzel asi na prehrani SW...
To, že zámek neukazuje čáru tažení, ale jsou tam jen ty tečky, tak v tom error nehledej, to se dá normálně nastavit, aby to buď tu čáru ukazovalo nebo ne...

speed.mb
Příspěvky: 8
Registrován: 22 črc 2015 23:18

Re: Zámek displeje

#9

Příspěvek od speed.mb » 23 črc 2015 16:17

OK fajn nicméně to neřeší problém,že ten vzor neznám... :(

edit:vyřešeno přehráním SW

alikas
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2015 11:26

Zabezpecenie

#10

Příspěvek od alikas » 20 říj 2015 11:31

Ahojte ludkovia.

chcem sa spytat. Na telefone mam vytvoreny kod zabezpecenia cez vzor. Chcela by som to zrusit ale vypisuje mi "zakazane spravcom, pravidlom sifrovania alebo ukladacim priestorom". ako to zrusit? neda sa na to ani kliknut.
Uživatelský avatar

bambis
Příspěvky: 274
Registrován: 06 led 2012 15:14
Bydliště: Žilina, Slovensko

Re: Zabezpecenie

#11

Příspěvek od bambis » 20 říj 2015 11:45

Už sa to tu niekde riešilo skus pohľadať.
Ale myslím že stačilo v Nastaveniach/Zabezpečenie/ a vymazať poverenia.
Potom by to malo ist
:D

alikas
Příspěvky: 2
Registrován: 20 říj 2015 11:26

Re: Zabezpecenie

#12

Příspěvek od alikas » 20 říj 2015 12:21

Dakujem moc. Nevedela som presne ako to hladat. Pomohlo, este raz diky :)
Odpovědět