Tronn píše: ↑13 zář 2017 18:57
kiosk123 píše:Tronn píše: ↑13 zář 2017 18:07
Kdyby sis koupil XZ1 tak si oproti Z3+ vlastne celkove pohorsis kdyz rikas ze by to byl downgrade? Jo aha
Tak Xz1 nemá mirrorlink,dvojité poklepanie,xperia klávesnicu-to sú pre mňa dôležité veci.
Fotoaprát je lepší u Xz1,stále ale je za konkurenciou,takže nemám dôvod meniť.
Batéria je menšia v Xz1.
Xz1 je väčšia ako Z3+, s rovnako veľkým displejom.
Xz1 vytŕča fotoaparát z tela, u z3+ nie.
Xz1 je hrubšia ako z3+.
Takze kvalita displaye je lepsi u XZ1, ma vyssi vykon, vic operacni pameti, vetsi interni pamet, lepsi fotak, lepsi video, novejsi android s ocekavanou dvouletou podporou, ctecku otisku, celokovove zpracovani, usb-c, dualsim...
Oproti tvojim vytkam celkem zasadni naloz. Ano opravdu realne zhodnoceni DOWNGRADU

Sak si tu realnou naladu sir klidne dal ale aspon neplacej nesmysly o nejakem downgradu jako celku...
Tieto veci co si spomenul ako to beriem že to by bol upgrade, v prvom rade ale pre mňa je dôležité aké veľké zariadenie vzhľadom k displeju je,ako sa drží,akú má veľkú baterku...a ja vážne nepotrebujem tehlu ešte väčšiu akú mám teraz s rovnako veľkým displejom..však do toho tela by sa mi mohol kľudne zmestiť 6" palcový displej.
A nie,nedrží sa mi dobre telefón ako to ty ospevujete že vďaka ramcekom. Mám problém ho ovládať s jednou rukou,keď chcem stiahnuť listu z vrchu tak musím buď prehmatnúť alebo naťahovať dosť palec...
Fotoaparát je lepší, ale za dňa vie aj môj telefón robiť pekne fotky,preto ma zaujíma kvalita za zhoršeneho osvetlenia,a tam fakt nemám dôvod prechádzať...
Baterka je menšia v XZ1, môže vydržať dlhšie, ale keď poserú update tak ako posrali u mňa,tak ďakujem, 4 hod SOT ja vážne nepotrebujem.
Video je lepšie v XZ1, stále ale orezané vďaka steadyshot, takže nevyužil by som plný záber-nemam dôvod na prechod.
Dual sim-nevyuzil by som to.
Väčšia pamäť, väčšia ram, lepší procesor, čítačka -to je u mňa až na poslednom mieste. Môžem tieto veci mať lepšie, ale čo z toho keď sa mi nedobre ovláda telefón a zle drží.