Nevíte někdo kde se dá koupit tvrzené sklo na celý mobil(předek i zadek) na stříbrňáka.
Nemůžu nikde nic najít.
Nechci ale Ali apd.
Dík všem.

Mám naprosto stejnou zkušenost, bylo to tak hrozné, že letěla. Než tohle tak to bych ho raději používal bez ničeho a risknul to. Tohle se trochu stává i s tím panzerem, ale jen trochu a občas, má to asi co dělat se statickou elektřinou protože se vždy občas objeví a pak to zase zmizí. Ale jen trochu uprostřed, s Roxfitem to bylo všude a hlavně skoro pořád, to bylo nesnesitelné. Skla, která se lepí celá na displej mají zase problémy se zaoblením u krajů takže u těch krajů nedoléhají, sklo zůstane ve vzduchu a je to vidět.Artemian píše: ↑13 led 2018 14:39Pořizoval jsem stříbrné přední sklo od ROXFit (přímo z jejich stránek). Bohužel sklo lepí jen po okrajích a uprostřed se tak tvoří "bublina" která je fakt nevzhledná.
Na mobil jsem si nalepil fólii od ScreenShield. Není vůbec vidět a dotekové vlastnosti jsou perfektní. Mobil si navích chráním Originálním Rosso krytem SCSG50 a občas měním s Mercury Transparent JellyCase![]()
Úplně stejné pouzdro mám z Číny za 3,5$ a je super. Žena už má také na XZ1 Compact a minulý týden ji telefon spadl asi z 1,2m na dlažbu a telefon i obal absolutně bez újmy.kase007 píše: ↑22 led 2018 02:00Folii ani sklo nemám, zvolil jsem jsem kryt Spigen Rugged Armor Black Sony Xperia XZ Premium: https://www.alza.cz/spigen-rugged-armor ... 069655.htm
Mohu doporučit..
Odesláno z mého G8141 pomocí Tapatalk