XZP - Čekání na koláček
-
Autor tohoto vlákna - Správce Google+
- Facebook profil: http://www.facebook.com/jirispalensky.cz
- Typ zařízení: Xperia XZ3
- Kontaktovat uživatele:
XZP - Čekání na koláček
Ta Vám tak projíždím různá fora, kterak se zákazníci rozčilují nad nedostupností Androidu 9 pro naše XZP/D a říkám si, co na to zdejší komunita?
Také tak moc dychtíte po ANdroid 9, která nám toho zase ta moc nového nepřinese (jelikož všechny novinky mají vyšší modely XZ2P a XZ3)?
Pr lidem se stalo, že jim v mobilu již nový update cinknul, ale vzápětí jim mobil oznámí chybu stahování, myslíte si, že má SONY MOBILE potíže s distribucí updatu?
Také tak moc dychtíte po ANdroid 9, která nám toho zase ta moc nového nepřinese (jelikož všechny novinky mají vyšší modely XZ2P a XZ3)?
Pr lidem se stalo, že jim v mobilu již nový update cinknul, ale vzápětí jim mobil oznámí chybu stahování, myslíte si, že má SONY MOBILE potíže s distribucí updatu?
Re: XZP - Čekání na koláček
Kvůli chybám v aktualizaci neuvolnilo distribuci podle plánu.
SE K320i, SE D750i, Xperia E, Xperia L, Xperia Z, Xperia Z2
Tak těšil jsem se na ní ... snad tam nějaké novinky také budou.
-
- Administrátor
Pořád trochu doufám v některé opravy v novém Androidu. Po pár dnech padající wifi, dost kostrbatá regulace jasu a podobně. Snad to nebude ještě horší alespoň
.

-
- Typ zařízení: Xperia XZ premium
A pokud přijdu o schemata, tak budu hodně zvažovat zda koláček nainstaluji. 

-
Autor tohoto vlákna - Správce Google+
- Facebook profil: http://www.facebook.com/jirispalensky.cz
- Typ zařízení: Xperia XZ3
- Kontaktovat uživatele:
Co se schémat týče, nevěřím, že by je SONY úplně zařízlo. Spíše přejdou na jiný "Schema engine" který plně podporuje Google na svém Androidu. Já bychbyl rád například na možnost změny alespoň barevných schémat dle dne/noci. Sice mám budoucí nové schéma i na hodinkách Huawei WATCH 2, ale líbila by se mi přes den spíše světla varianta. No... uvidíme.
To by urcite melo byt. Jako nově např. na Samsungu S9 - night mode, kde se vsechno timto rezimem prepne do cerne, tmave varianty.Já bychbyl rád například na možnost změny alespoň barevných schémat dle dne/noci.
co mě spíš překvapilo, že jsme nedostali bezpečnostní záplaty na poslední měsíce..? 

Alcatel OT 153 > Nokia 3510i > SE W800i > Nokia X6 > Sony L > Z > Z3 > XZP
Už ho upekly, koláč je venku FW.47.2.A.0.306.
Začal být uvolňován pro celou sérii XZ1 a XZ Premium.
Začal být uvolňován pro celou sérii XZ1 a XZ Premium.
Xperia XZ1 Dual.
Hmm, tak to jsem zvědavý, možná pár týdnů a bude to u mě. Díky za info.