Ahoj,
Je někde na na XZ2 compact možnost nastavit aby se Bluetooth automaticky spároval již s dříve spárovaným zařízením, tak jak to bylo se všemi dřívějšími xperiemi?
Bluetooth nevypínám a tak mě tankuje, že musím vždy když vlezu do auta párovat "Dříve připojená zařízení"...
Automatické spárování Bluetooth
-
- Typ zařízení: XZ2C
Re: Automatické spárování Bluetooth
Mně to dělá automaticky... Nastartuju auto, zapne se rádio a mobil se sám připojí.
Odesláno z mého H8314 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého H8314 pomocí Tapatalk
Niečo máš zle nastavené. Táto funkcia funguje.rozik.l píše: ↑30 pro 2018 08:51Ahoj,
Je někde na na XZ2 compact možnost nastavit aby se Bluetooth automaticky spároval již s dříve spárovaným zařízením, tak jak to bylo se všemi dřívějšími xperiemi?
Bluetooth nevypínám a tak mě tankuje, že musím vždy když vlezu do auta párovat "Dříve připojená zařízení"...
Galaxy S4 mini, Galaxy S7, OnePlus 3, OnePlus3T, Galaxy S8, XZ1 Compact, Moto Z Play, Asus Zenfone 5, XZ2 Compact, Iphone XR
Ano, funguje naprosto bez problémů. V několika autech, náramek, sluchátka atd...
Zajímalo by mě kde je všude možnost cokoliv ohledně Bluetooth nastavit. U Z5ky C jsem nic nikde nenastavoval, jen jsem spároval a vše se pak automaticky po chvilce samo připojovalo. Po nuceném přechodu na XZ2C stejný postup, ale automaticky se nic opakovaně nespáruje a musím lézt do té "složky" Dříve připojená zařízení. Prolezl jsem snad v nastavení už všechno, ale nenašel jsem nic co by vyřešilo můj problém...
Tak to je divné, veď toto je vlastnosť každého nového zariadenia. Či už notebookov, slúchadiel, áut a aj mobilných telefónov. Ja so svojou sony spárované slúchadlá, auto, hodinky. Stačí zapnúť bluetooth a dané zariadenie a automaticky ho pripojí.rozik.l píše: ↑01 led 2019 18:12Zajímalo by mě kde je všude možnost cokoliv ohledně Bluetooth nastavit. U Z5ky C jsem nic nikde nenastavoval, jen jsem spároval a vše se pak automaticky po chvilce samo připojovalo. Po nuceném přechodu na XZ2C stejný postup, ale automaticky se nic opakovaně nespáruje a musím lézt do té "složky" Dříve připojená zařízení. Prolezl jsem snad v nastavení už všechno, ale nenašel jsem nic co by vyřešilo můj problém...
Galaxy S4 mini, Galaxy S7, OnePlus 3, OnePlus3T, Galaxy S8, XZ1 Compact, Moto Z Play, Asus Zenfone 5, XZ2 Compact, Iphone XR